Имам спешен вапрос относно креатина

27.03.06
23:27

Маи моя случеи е уникален!Сега сам в зареждащ период и ходя на фитнес три пати дневно но от 9 часа сутринта по принцип ставам към 8 и 30 .Така приемам че веднага щом стана примерно в 8 ще приема креатина но нали трябва половин час преди тренировка това означава че ще трябва да взимам двете си дози едва ли не наведнаж какво да правя ????? СПЕШНО МИ е благодаря предварително!

27.03.06
23:35

пий както то казвам,значи сутрин 5 кам 10 ,на обед 5 и вечер 10гр,след тоя зареждащ перод който тие от 5-7 дена ,след него пиеш вече веднага след тр. креатин но е хубаво да земещ нещо друго освен креатин ,протеинче,глутаминче и амино аз така ги пия

27.03.06
23:37

комбинирам го със протеин значи как казваш да пия сутрин преди тренировка кам 8 и 30 после на обед 5 и вечер 10 то не е ли същото ?? аз точно това целя да избегна дозата от 10 грама.А протеина си го зимам сутрин на гладно в моя случеи кам 8 и 30 (веднага след протеина) и вечер преди лягане нали ?

29.03.06
19:07

Вечер не пий креатин, понеже няма да можеш да заспиш :?

SP

29.03.06
19:33

Ти ме уби - три пъти дневно?!?! :shock:  :shock:

EN

29.03.06
19:37

СПАМ
DJGorgio-Astor

29.03.06
19:48

ми аз вече съм след зареждане и приема ми е по 10гр на ден в да приема като втория ми се пада кам 7-8 часа а и по-късно съм го пил и кво?като ми се спи спя като не ми се спи бодувам :lol:

30.03.06
14:42

Най-добре е 30 мин преди и веднага след тренировка. Като тоя след тренировката може да го смесиш със сурватъчен протеин.

Тия късните взимания за мен нямат смисал. Късно вечер се взема само бавноосвоими добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1