L-Карнитин + Креатин

AN

28.03.06
19:21

Интересуват ме 2 неща

1.Колко време горе доло да взимам Л-карнитин 182 см/85 кг като имам излишни килца по корема и задните части :)
2.Каквъв ще е ефекта ако ги взимам с Креатин.

вместо креатина си вземи фат бърнер и отделно си пий л-карнитина. Относно тва колко време да ги пиеш, пий си ги колкото искаш.

AN

28.03.06
23:07

Интересуваме ако вземам и Креатин дали ще има изграждане на мускулна маса и съшевременно тя да е чиста в смисъл да не е масна.

зависи колко ти е стажа аз лятото като взимах качих ММ и свалих мазнини точно така но стажа ми беше едва два месеца  за това се получи. Ти ако си тренирал примерно 7-8 месеца няма смисъл нищо няма да се получи, а по късно разбрах че когато чистиш не е добре да се взима креатин. Ако не бях го взимал ами си карах на аминото и л-карнитина щеше сигурно още по добре да изчиста.

AN

29.03.06
21:40

Значи аз лошото е че доста съм тренирал но и доста съм прекъсвал за последно тренирах 6 месеца декември миналата година се разболях и спрях като сега февруари пак почнах. Но като бях болен и от тези студове почнах едвали не от нулата, такаче може да се каже че сум тренирал сега 2 месеца има ли смислъл да почна Л-Карнитин ?
И още 1 вапросче тук задължилтено ли е като го зимам да избягвам всички Калорични храни: шоколади, сладки и тн ....

е щом е така може да си вземеш креатин амино и л-карнитин. Тренирай по 3 дневен сплит  за гърди, гръб прави по 3 упрж по 3 серии по 6-8 повторения, за бицепс трицепс рамо по 2 упрж по 3 серии по 6-8 повторения. Два дни от седмицата прави кардио  30-45мин. Пробвай така отначало ще свалиш със сигурност малък % мазнини точно колко немога да ти кажа това зависи от много неща, отделно първите 4 месеца ще качваш и ММ. При мен поне така се получи дори някой да ти казва че е невъзможно да качваш маса и да сваляш мазнини не му вярвай за твоя стаж това ще се получи. Първите 4 месеца тренирах точно по този начин и всичко въвеше както си трябва, но в един момент спрях да раста тогава вече изключих кардиото от моята тренировка. За тези 4 месеца постигнах доста добър резултат от 1.78м 69кг качих на 75кг като се има впредвид че преди това нямах никаква ММ дори и да ти се вижда че съм бил малко кг имах много голям % подкожни мазнини. Добавките които взимах тогава бяха амино2700(Universal), креатин(Ultimate),л-карнитин(Universal) трибестан(sofarma), бирена мая, мултивитамини(centrum). Протеина си набавях изцяло от храната тъй като бях малко кг и не ми трябваше кой знае колко протеин на ден. Нямах определен хранителен режим просто си поставях за цел на ден да изям 1 пиле на грил, 6-10 белтъка, 4-5 кисели млека 0.1%,
2 шопски салати(това ми беше храната заедно с пилешкото след 6.00) въглехидратите ми идваха изцяло от овесени ядки на ден приемах от 2000г до 250г въглехидрати най-много. Тренировките ми бяха тези които ти бях посочил горе само че правех по 1 час на колелото не по 30-45мин. Въпреки че по късно разбрах че повече от 40мин не е добре да се прават.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1