29.03.06
20:10
Немога никога да си довърша сериите за бицепс :x На третата серия едвам вдигам до средата, много ми умаляват ръцете. Изведнъж силата ми изчезва. Имам проблем и с лявата ръка. Като малък съм я чупил 2 пъти и ми е доста по слаба от дясната :( какво да правя. Някой ми казват да тренирам повече лявата от дясната за да се уравновесят :?: :!: :( :( :(
29.03.06
20:28
Тренирай си ги еднакво. Кажи си годините и стажа. Програмата с упражненията и сериите също напиши. Може би претренираш. Ръцете лесно се претренират и това го правят доста хора (аз 9 месеца :oops: :evil: )
на 18 съм. От 1 седмица започнах отново да ходя. иначе преди това към 3 месеца. Програмата си ми е за начинаешти каквато е тука в сайта. :?
Това, което мога аз да ти кажа е, че не е хубаво да си тренираш едната ръка повече от другата. С времето, като си тренираш нормално двете ръце ще ти се изравнят.
То със сигурност и цялата ти лява страна изостава. И моята лява стана е така. Но с времето започна да се изравнява и сега почти не си личи.
А и още нещо за три месеца не очаквай големи постижения. Споко с времето ще дойдат и те :)
Според мен намали много тежестта и увеличи сериите и повторенията с цел да вдигнеш силата. И виж дали ня претренираш, че лесно може да претренираш малка мускулна група.
Murd3r първо ,ако тренираш лявата ръка повече от дясната едвали ще стане нещо.За да ти станат ръцете ‘’еднакви’‘
Първо правиш с лявата - и правиш сищия брой повторения и с дясната ,дори и да можеш повече.
Отсно изморяването , се пак има общ стаж 3 месеца , за толкова не очаквай кой знае какво ...
Гледай от началото да не правиш с много кила ,а да наблягаш на техниката и ще видиш че след време ще си качиш работната тежест.Се пак ако си напишеш и програмката няма да е зле, може проблема да е там.