Проблем по време на тренировка

29.03.06
20:10

Немога никога да си довърша сериите за бицепс  :x На третата серия едвам вдигам до средата, много ми умаляват ръцете. Изведнъж силата ми изчезва. Имам проблем и с лявата ръка. Като малък съм я чупил 2 пъти и ми е доста по слаба от дясната  :(  какво да правя. Някой ми казват да тренирам повече лявата от дясната за да се уравновесят  :?:  :!:  :(  :(  :(

Тренирай си ги еднакво. Кажи си годините и стажа. Програмата с упражненията и сериите също напиши. Може би претренираш. Ръцете лесно се претренират и това го правят доста хора (аз 9 месеца  :oops:  :evil: )

29.03.06
21:09

на 18 съм. От 1 седмица започнах отново да ходя. иначе преди това към 3 месеца. Програмата си ми е за начинаешти каквато е тука в сайта. :?

30.03.06
22:04

Това, което мога аз да ти кажа е, че не е хубаво да си тренираш едната ръка повече от другата. С времето, като си тренираш нормално двете ръце ще ти се изравнят.

То със сигурност и цялата ти лява страна изостава. И моята лява стана е така. Но с времето започна да се изравнява и сега почти не си личи.

А и още нещо за три месеца не очаквай големи постижения. Споко с времето ще дойдат и те :)

30.03.06
22:48

Според мен намали много тежестта и увеличи сериите и повторенията с цел да вдигнеш силата. И виж дали ня претренираш, че лесно може да претренираш малка мускулна група.

30.03.06
23:18

Murd3r първо ,ако тренираш лявата ръка повече от дясната едвали ще стане нещо.За да ти станат ръцете ‘’еднакви’‘
Първо правиш с лявата - и правиш сищия брой повторения и с дясната ,дори и да можеш повече.
Отсно изморяването , се пак има общ стаж 3 месеца , за толкова не очаквай кой знае какво ...
Гледай от началото да не правиш с много кила ,а да наблягаш на техниката и ще видиш че след време ще си качиш работната тежест.Се пак ако си напишеш и програмката няма да е зле, може проблема да е там.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1