кога да тичам ?

29.03.06
22:11

значи въпроса ми е кога е най удачно да се тича сутрин обед или вечер  :?  също така искам да питам понеже съм в период на изграждане на мускулна маса и знам че тичането ще попречи по един или друг начин добре ли е по 4 дена в седмицата да се тича ако в 3 дена имам тренировка и по колко да тичам  :wink: благодаря предварително на отзовалите се

Еми сутрин е наи-удачно да се тича.Преди да отидеш да тичаш може едно кафе да изпиеш за по-успешно топене на мазнините и също да приемеш прилично количество протеини преди и след, за да запазиш мускулната маса.Колко да тичаш зависи от типа тяло и от възможностите ти,ако преди не си тичал може да почнеш от 10-15мин и след 1-2 месеца да го докараш на 30-40мин.Не се натоварваи максимално, заради сърдечно-съдовата ти система.4 пъти седмично ми се струва доста, при положение, че си в период на изграждане на ММ.Ако искаш да тичаш просто за кардио,без да топиш мазнини и т.н. не мисля че има значение кога ще го правиш.

30.03.06
16:56

а ще ми предложиш ли какво да ям което има ефекта на протеина зашото нямам възможност да си зимам протеини  :roll:

пии яица

30.03.06
18:53

[quote author=“MI5”]пии яица

Или по-добре си ги вари, че....не е много безопасно да ги приемаш сурови.

NE

31.03.06
00:43

За времето на тичане сум сугласен.Но от 10-15 минути няма да отслабне.Така че нишо не го бърка да си бяга по толкова ако целта не е сваляне на тегло просто за здраве ако има желание де:)(предположих че като си в период за маса си изчистил).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1