ще има ли ефект на иследванията?

29.03.06
22:37

хора пия креатин и протеин ... вчера пих креатин а бех мн зает и не ми остана време за протеина .... утре ще си правя иследвания на кравта ... дали ще има някакъв ефекТ т.е отрицателен на кръвните тестове?

а и урина ще ми взимат :) четох тема на един дето му иткрили високо съд .. на протеин ... в урината ..от протеина рабрах че бил проблема  но не съм пил от 2-3 дена и да питам щото има ли смисал сега да си правя иследванията?

Изследвания се правят на гладно. Ти по какъв повод ще ги правиш? Креатинът и протеинът няма да им повлияят стига да спазиш горното условие.

29.03.06
23:15

креатина 1път на ден преди трен ... протеина след тренировка ...  някои път го пия кат не дигам ... да компенсирам 1 ядене ...

иследванията профилактични ..  и малко да вида ... за апандесит ... се па  че леко ме наболява .... :(

30.03.06
10:46

Няма проблем. Btw да не си на военна комисия?:)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1