Какво още с креатина

PR

29.03.06
22:57

ДНЕС СИ ВЗЕХ КРЕАТИН НА ОПТИМУМ И СЕГА СЕ ЧУДЯ С КАКВО ДА ГО КОМБИНИРАМ ПЪРВОНАЧАЛНО МИСЛИХ ДА Е С АМИНО С РАЗКЛОНЕНА НО СЛЕД НЯКОИ МНЕНИЯ ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ЧУДЯ ДАЛИ НЕ С ПРОТЕЙН КОЙ СПОРЕД ВАС Е ПО УДАЧНИЯ ВАРИАНТ ЦЕЛТА МИ Е ДА НАТРУПАМ МУСКУЛНА МАСА И СЛЕД ТОВА ДА ЧИСТЯ ДОСЕГА НИКОГА НЕ СЪМ ВЗЕМАЛ ДОБАВКИ И НЕ ЗНАМ ДАЛИ С ПРОТЕЙНА НЯМА ДА СЕ ОМАЗНЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ОБЛАСТТА НА КОРЕМА

Не пиши с главни букви!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!

head_hunter

Комбинирай със суроватъчен протеин и пиши с нормални букви!

PR

30.03.06
00:05

А аминото да взимам ли или само със суроватъчен.1кг протеин за 1 месец ще ми стигне нали и ако е така какъв ще ми препоръчате
№7 MUSCLE FOOD WPC 85% - СУРОВАТЪЧЕН МИКРОФИЛТРИРАН КОНЦЕНТРАТ на мусаши-1кг 42лв
№9 MUSCLE FOOD ION WPi 93% - ЙОНИЗИРАН СУРОВАТЪЧЕН ИЗОЛАТна мусаши-1кг 59лв
100% Whey Protein 2 lbs (908 g) на оптимум-61,30лв
Scitec - 100% WHEY Delite - 920 гр. - 50 лева
Scitec - 100% WHEY Protein- 920 гр. - 42 лева
Scitec - 100% WHEY Isolate - 700 гр. - 48 лева
Моля дайте съвет,защото наистина не знам
Целта ми е мускулна маса и възможно по малко мазнини,както и на всички вас предполагам
Има ли смисъл да си взема български протеин

SeLeCt

30.03.06
00:11

Scitec - 100% WHEY Protein- 920 гр. - 42 лева
ей от тоя протейн ти излиза най на сметка

от български протейни може да има ефект суроватъчният протейн на JK
може да ти помогне

PR

30.03.06
00:27

Да ама  това е концентрат,а  не е ли по-добре изолат

30.03.06
13:50

Изолат е по-добре, но е по-скъпо. На Сайтек изолатът е 50лв за 700 гр.

30.03.06
14:35

Мен ако питаш си купи насипен протеин - български. Няма смисал да даваш много пари за скъпите продукти и марки. Вярно по-добри са, но като цена качество аз бих предпочел насипните. Би трябвало във всеки по-голям магазин да ги намериш. Варират м/у 20-25лв - 1 кг.

Това е мое мнение.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1