31.03.06
03:30
Разбрах организациата била отвратителна.
Вярно ли е?
Ако да нищто ново под слънцето.
С тези хора като ръководители на федерациата има ли бадеще трибоя в България?
31.03.06
13:37
[quote author=“manol”]Разбрах организациата била отвратителна.
Вярно ли е?
Ако да нищто ново под слънцето.
С тези хора като ръководители на федерациата има ли бадеще трибоя в България?
няма никакво бъдеще какъвто и да е спорт според мен
тука е адската мизерия
общо взето за да успееш в някакъв спорт ти трябват яко връзки а на качества внимание не се обръща
31.03.06
22:07
Ела тогава с връзки да клекнеш с 380кг хитрецо,мисля обаче ,че на теб ще ти е нужен кран.Не разбирам като си нямаш и хабер от спорта какво правиш в този форум или си на принципа на участието,колкото
до организацията наистина беше лоша, но това няма нищо общо с връзките .
02.04.06
19:23
DirtyandNasty
във всеки един спорт ти трябват качества и умения за да направиш нещо джуджето е мн прав
със връзки 380 се не клякат
със връзки само може да се наложи на техническите лица да те стържат от под щангата
03.04.06
21:18
Всеки има право на мнение обаче защо някой си трябва да се осира на главите на другите при положение ,че няма нищо общо с трибоя а просто е решил да си плюе родната действителност.
05.04.06
22:31
Думата хитрец значи хитър находчив човек ако мислиш ,че е обида можеш да изтриеш мнението, а пък аргументите са ми силни и на мен и на Станко.Интересно ми е ,че за връзки мрънкат само дилетанти и лаици а никой от състезателите във форума не се оплаква( имайки предвид ,че всичко рефлектира най-вече върху нас).
05.04.06
23:30
тоше щом си састезетел
ако става на вапрос за някои по добар кат тебе
значи си със връзки
ако па пише че си ходил на вън и си направил нещо повече значи
си и назобен
а че допинг теста ти е отрицателен няма значение
просто т’ва е шибаното обществено мнение т’ва е, гадно ам реалност
и после искаме спорат да просаществува
верно че и федерацията има вина ам вина имат и тея младежи дет се изказват неподготвени кадето не им е мястото :evil: :evil:
06.04.06
14:01
Напълно съм съгласен.Според мен най-удачно е да не се обръща внимание на постовете на подобни професори,но пък има и доста ентусиасти,които непринудено ръсят глупости.И все пак такива момчета май трябва повече да питат,отколкото да плямпат. :twisted: Сигурен сем,че на повечето ‘’разбирачи’‘, даже не им стиска да се подложат на подобна тренировка,иначе всичко знаят.