едновременно да пия протеин и креатин и да свалям мазнини

31.03.06
14:35

здравейте, 88 кила,181,18 години.
искам да сваля малко кила но също така и да дигна ММ мога ли да го направя едновремено? Казвали са ми 4е ако имаш излишни кила и запо4неш с протеини и креатин ставаш некав мазен и подут. Въпросът ми е с кое е по добре да запо4на да сваля килата първо или да дигна ММ?
Докато зимам креатин и протеин ще дигна ли килата(мазнини)?
има ли някави добавки за релеф който ба4кат и някои е пробвал? целта ми е да сваля килата да не дигам толкова много ММ а да направа малко релеф , о4аквам някви съвети
мерси

RE

31.03.06
15:41

Няма смисъл да качаш още кила, особенно сега когато идва лятото.Все пак си 88кг.
Започни да работиш за релеф.Л-Карнитина ще ти помогне.Той гори мазините и ги превръща в енергия.
За да запазиш мускулната си маса си купи извара и я вземай преди лягане.
Намали до минимум приема на въглехидрати.Тренирай интензивно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1