Как е възможно това!?

31.03.06
16:04

Значи мога да преглътна това , че примерно 10либри суроватъчен протеин на Оптимум струва в САЩ 48$ или около 80лв , а в Бг вече е 239лв,  причини има много , но защо трибестана който е по принцип бг. продукт струва  34лв за 15гр ( 60табл. по 250мг  ), а в САЩ за 9$ или 15лв  (100табл. по 625мг) получаваш 62,5гр  - 8 пъти по-скъпо :shock: !? А ако сметнем , че хората вземат и 10 пъти по-високи заплати разликата става 80 пъти се различава покупателната ни способност относно трибулуса  :lol:  , даже е смешно, ако не беше тъжно :? .
Е това, ако може някой да ми го обясни???

31.03.06
16:11

В България няма развити технологии и няма конкуренция!
А как си преглътнал цената на протеина не те знам.Аз като чета кво си пишат по форумите немали пари и си зимали некви sportpharma за по 20$ вместо оптимум за 30$ и си мисля да доъдат тука да видат цените и тогаа да се оплакват.

Направо ми се плаче с тея протеини .. при нас е 62 лева килото оптимум, пък за американците е под 20 лева!! Ако вземаш чувалчета от по 5 кила цената е смешна направо ..

31.03.06
16:34

Аз затова ти казвам, че не трябва да има такова нещо като “Изключителен търговски представител” на еди к`во си. Когато Мтел бяха единствения мобилен оператор, нали си спомняш за какви цени ставаше дума и на сим-картите и за минута. Аз първата си карта я купих за 144лв, сега се чудят с какво яке да ми я подарят и как да ми я пробутат. Та за това става въпрос, няма конкуренция. Как няма да ми правят 10% отстъпка още от вратата...
Колкото до трибестана, на Софарма е на същата цена, за същото количество.

Animal

31.03.06
16:47

Аз днес реших да се направя на нагъл и писах писмо на supplement-ology.com да им искам още отстъпка, защото ще си поръчвам много добавки :) . Чакам да видя какво ще стане, ако паднат още, просто незнам...

AG

31.03.06
16:54

Сбъркал си цифрата :) , не е $48, а е $90… но все пак тука надценката, която си слагат е неоправдано висока.

M_

31.03.06
17:29

Не е само до надценката..има и други разходи ,ноо.. конкуренцията тук просто няма да я коменитрам.Понеже има 3 фирми които се конкурират коя първа ще си наложи млечно-яйчния на пазара на цена от 18,50лв и как другата ще подбие цената с 50стотинки надолу...
И мисля си че ако създават продуктите си с качесвто конкурентно на това на вносните...дори и 150% им пак ще бъде оправдано и изгодно..нямам думи и аз

31.03.06
20:09

Някой успял ли е до сега да поръча и да получи нещо успешно от тези интернет магазини ?

31.03.06
20:51

Кръсниците ми са в Америка и ще говаря и ако цините са неистина толкова много пъти по-дебели ще я помоля да ми праща. Ако стане ще ва снабдявам на същата цена на каквато я продават  :wink:

energymax

31.03.06
21:01

[quote author=“s1d3fa”]Кръсниците ми са в Америка и ще говаря и ако цините са неистина толкова много пъти по-дебели ще я помоля да ми праща. Ако стане ще ва снабдявам на същата цена на каквато я продават  :wink:

Нестава с пращане,пак излиза скъпо!

31.03.06
23:31

Да не говорим че може да дойде след 2 месеца....
Абе няма какво да говорим.
Просто това си е нашата Мила Родина България.

energymax

31.03.06
23:48

хора,всички гледате Американски сайтове,но е Европа цените на американските продукти също са високи,имам приетел който учи в Италия и каза че 100% Whey на Оптимум там е още по скъп,в Русия също,всчки знаете че и цените на ел-техниката в САЩ също са по-ниски отколкото в Европа!
Една от малкото Европейски фирми БиоФит има много по ниски цени!
Но е важо и колко ни “дерат” официалните им предтсвители!

01.04.06
10:42

та не разбрах въпроса с Трибестана как стои.

01.04.06
14:51

То да бяха само цените на добавките. Същото се отнася и за техниката, комуникациите, заплатите.

x_man

01.04.06
15:03

вижте момчета,в САЩ цените на ВСИЧКИ СПОРТНИ СТОКИ са занижени като резултат от политиката на държавата.Знаете ,че  американците са затлъстяваща нация и това е причината държавата да се намеси в тази сфера,така че СПОРТА ДА Е ДОСТЪПЕН И ЗА НАЙ-БЕДНИТЕ.Богата страна,може да си го позволи!Така ,че не се чудете за цените на протеина...

01.04.06
16:25

[quote author=“x_man”]вижте момчета,в САЩ цените на ВСИЧКИ СПОРТНИ СТОКИ са занижени като резултат от политиката на държавата.Знаете ,че  американците са затлъстяваща нация и това е причината държавата да се намеси в тази сфера,така че СПОРТА ДА Е ДОСТЪПЕН И ЗА НАЙ-БЕДНИТЕ.Богата страна,може да си го позволи!Така ,че не се чудете за цените на протеина...

Много вярно...А нашата страна не може да си позволи да дигне стандарта на нищо.

03.04.06
11:51

[quote author=“agne”]Сбъркал си цифрата :) , не е $48, а е $90… но все пак тука надценката, която си слагат е неоправдано висока.

Много бързаш да се смееш :wink: , виж тук http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html а сайте в който видях цената от 48$ в момента не го намирам но 100%  е толкова  .

03.04.06
13:27

Абе това е Булгаристан бе - който може по далеч да бяга!

03.04.06
16:51

Един приятел замина за САЩ и се прибра след няколко месеца и казва там всичко е много по-евтино от тука като стока самоче услугите били страшно скъпи.Отивам 1 път в тях и виждам 1кутия витамини “Центрум” и гледам пише всичко на английски и го питам от САЩ ли е той ми каза,че е от САЩ за 20$  и гледам там пише 325капсули,а тук в българия 30капсули са 12лв.

ivaivalito

03.04.06
17:10

RED ще ти кажа че за трибестана не е мноо вярно.В един брой на FLEX видях реклама на трибестана на ULTIMATE NUTRITION и отпред на етикете пишеше с големи букви  BULGARIAN TRIBULUS.A BG трибестана на Софарма е най добрия и за това е скъпо.А до колкото за протеините примирил съм се и му намерих цаката просто спирам да ги взимам.То по  същата логика един американец ще почне да пита защо тука в България киселото мляко е 30 Цента а там 5 $ .не е ли така.

04.04.06
09:28

[quote author=“ivaivalito”]RED ще ти кажа че за трибестана не е мноо вярно.В един брой на FLEX видях реклама на трибестана на ULTIMATE NUTRITION и отпред на етикете пишеше с големи букви  BULGARIAN TRIBULUS.A BG трибестана на Софарма е най добрия и за това е скъпо.А до колкото за протеините примирил съм се и му намерих цаката просто спирам да ги взимам.То по  същата логика един американец ще почне да пита защо тука в България киселото мляко е 30 Цента а там 5 $ .не е ли така.

Не е така, защото в България киселото мляко е 30 , но евроцента , а примерно в Германия струва 39 евроцента , разликата между Европа и САЩ не вярвам да е толкова голяма , 5$ за кисело мляко ееее и ти се уля  мой :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1