Наторален Протеин собствено производство.

31.03.06
17:17

Здравейте на всички .Не знам дали е за този раздел темата но тука ще пиша. Но искам да си направя Наторален протеин да кажем в 5 литрова бутилка . Протеина трябва да е МЛЕЧЕН искам да знам какви саставки и по колко грама . И по колко трябва да пия . Процесодурата е следната . Да кажем извара , прясно мляко и още продукти се слагат в шишето и с пасатора се пасират и се пие. Ако някой знае нещо такова да пише ще съм му благодарен.

70 Кг
174 см.
16 години
Тренирал съм 1 година спрях за 1 година и преди 1 месец почнах пак.

пише се натУрален.

31.03.06
22:20

[quote author=“TheHavoc”]Здравейте на всички .Не знам дали е за този раздел темата но тука ще пиша. Но искам да си направя Наторален протеин да кажем в 5 литрова бутилка . Протеина трябва да е МЛЕЧЕН искам да знам какви саставки и по колко грама . И по колко трябва да пия . Процесодурата е следната . Да кажем извара , прясно мляко и още продукти се слагат в шишето и с пасатора се пасират и се пие. Ако някой знае нещо такова да пише ще съм му благодарен.

70 Кг
174 см.
16 години
Тренирал съм 1 година спрях за 1 година и преди 1 месец почнах пак.

Незнам за останалите, ама аз не схванах за какво точно говориш...

Само едно да ти кажа. ако още не си го усетил, подобни натурални смески са много нискотрайни, трябва да се пият на момента, иначе вкисват, вмирисват и т.н.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1