Как да комбинирам?

01.04.06
00:46

Здравейте за пръв път пиша в този форум. Значи по същество мисля, че имам проблем със свалянето на мазнините. Ходя на фитнес 2-3 пъти в седмицата. Преди седмица си взех L- Карнитин на Biogame и утре мисля да си взема и Креатин. Значи от както пия карнитина имам повече сила в залата и мисля че започна да дава някакъв ефект. Колко време трябва да го пия че да се изчистя напълно? Искам и същевременно да кача някои килограм ММ. Да си взема ли Креатин и ще има ли полза от него? Да не стане да се взаимоизключат с Картинина. Мерките са ми 171см. 75кг, но както казах имам висок % мазнини в областа на стомаха задните части.
Мерси предварително

03.04.06
14:14

Абе като искаш изпии и две кофи карнитин диетата прави всичко напиши кво ядеш и кога по колко!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1