???

Темата е заключена.

01.04.06
11:07

Другата седмица мисля да си купя следните суплементи и се надявам от тях да кача някои КГ и мисля че ще е чисто без мазнини  :roll:

кретин-BioFit
глутамин-Nutrim
аминокиселини-Universel 2700
протеин(нощен)-ProGold “90%”

трябват ми 3-4кг :( дано стане и ако може да споделите как да ги приемам наи вече аминото :?:  :?:

Предупреждение от модератор: Въздържай се от подобни неясни заглавия, тъй като такива теми биват заключвани.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:39.

ZW

01.04.06
11:12

Аминото преди тренировка, креатинът след(с гроздов сок за препоръчване).

01.04.06
12:04

За креатина виж как се взима.Има сумати написано по форума.Отиваш на търсене и пишеш креатин.И според мене на добавките,които си избрал може да се направи корекция.Ако искаш може и аз да я направя,но първо ми напиши кое колко струва.В момента не ми се търси.

RE

01.04.06
12:53

[quote author=“Plamen_lv”]

Не е много нощен ама аиде. :lol: И не е 90 а 47 % по последни данни.

01.04.06
14:36

[quote author=“realityman”][quote author=“Plamen_lv”]

Не е много нощен ама аиде. :lol: И не е 90 а 47 % по последни данни.

Да добавя и не е много протеин, а гейнер  :lol:  . Така че ако вече си го купил по-добре го пий след тренировка заради около 53%-то съдържание на въглехидрати, за да нямаш проблеми после с релефа.

01.04.06
18:39

biofit-креатин-32лв
Nutrim[glutamin]-200гр 21лв
Universel-amino2700,320 хапчета-53лв
Nutrim[protein],[geiner]-Имам Про90 и масс гаин и двете са горе долу по 17лв за 1кг.Но с кое да продалжа все пак че не ми се дават нещо много $$$ пук ги и нямам  :evil:

01.04.06
19:02

[quote author=“Plamen_lv”]biofit-креатин-32лв
Nutrim[glutamin]-200гр 21лв
Universel-amino2700,320 хапчета-53лв
Nutrim[protein],[geiner]-Имам Про90 и масс гаин и двете са горе долу по 17лв за 1кг.Но с кое да продалжа все пак че не ми се дават нещо много $$$ пук ги и нямам  :evil:

Вместо Universal Amino 2700-Genesis 1900 325-42lv http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=17
Вместо гейнер на Нутрим на P&B http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=19
Ако не си си взел креатина(Не че не е добър,напровтив супер е)вземи си на Weider 400грама на същата цена :wink: http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=22
Поръчай си ги всичките наведнъж от този сайт.Няма да ти искат никакви пари за доставката.Много съм доволен от тях.Добавките идват за 24 часа и са на по ниски цени от магазините.

01.04.06
19:27

ами тия марки са ми достапни тука, пук ако си ги порачам нямам толкова $ да ги платя.Ами примерно няма ли да е добре Креатин,глутамин,амино и защо отхварляш Униварсала???нали ув са добри :roll:

01.04.06
19:29

Оп сори сега видях защо си ми ги препорачла аминото ..те били по евтини :lol:  :lol:

01.04.06
19:46

[quote author=“Plamen_lv”]Оп сори сега видях защо си ми ги препорачла аминото ..те били по евтини :lol:  :lol:

То и трите продукта са по евтини.И аз бих казал по добри.Сравнение м/у Weider i Biofit не правя.За мене са еднакви.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1