Сравнение!

DU

01.04.06
12:22

Възможно ли е 200 гр обезмаслена извара и 100 гр пилешка шука да са 509 ккал.Изчеслявам ги с програмата CD Cooking book,а с този сайт http://healthyfood.info.bg/Calculators/Content_CalcCalories.html ми изчислява 238 ккал а пък в трети сайт ми показва че шунката има 359 ккал а изварарата 87 ккал .Доста големи разминавания се получават а?

01.04.06
12:52

Еми то няма един вид шунка и един вид извара...
Най-добре гледай на пакета на това, което си си купил, остави ги тея калкулатори, просто няма смисъл от тях.  :wink:

MA

01.04.06
14:10

То от извара до извара и от шунка до шунка разликата е голяма.Резултатите от тези изчислителни програмки за много относителни.Най-добре гледаи хранителните стоиности на продуктите на опаковките им

02.04.06
22:47

Виж значи ако искаш  да изчисляваш калории (мазнини 20грx1,2=20калории,белтачини-200грx4=800калории,ваглехидрати-300грx3,7=1110калории)Това е примерно което сам написал почти вярно излиза всичко пробваи и ще видиш :D .Така си изчислявам коларииния прием за деня :D

Беше пуснал едно и също мнение 2 пъти. Изтрих го.
manson

03.04.06
13:22

[quote author=“dorian_87”]Виж значи ако искаш  да изчисляваш калории (мазнини 20грx1,2=20калории]

Тука имаш грешка пич... По скоро умножаваш по 9 от колкото по 1.2, изкара мазнините  наи-ниско калорични

03.04.06
15:01

Честно да ти кажа всички тия сайтове си смятат различно, и човек трябва да гледа горе-долу, а да регулира диетата като следи с колко сваля на седмица.Ама за това пък ти трябва точен кантар, което е също доста относително.Примерно аз съм от Пловдив и незнам къде да ида да ми измерят точното тегло :x

03.04.06
18:20

Най-добрия кантар е огледалото според мен.  :)

03.04.06
22:48

[quote author=“rage_go”]Най-добрия кантар е огледалото според мен.  :)

бих добавил и грехите - ако ти станат тесни(или широки) значи... :wink:

04.04.06
18:13

Най добре е ако имате цифров фотоапарат. Прайте няколко сними преди и след диетата и после сравнявате.

DU

13.04.06
19:04

[quote author=“madwolf”]То от извара до извара и от шунка до шунка разликата е голяма.Резултатите от тези изчислителни програмки за много относителни.Най-добре гледаи хранителните стоиности на продуктите на опаковките им

На изварата на опаковката пише само колко ккал има нищо друго като информация за хранителни стойности

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1