Прием На Аминокиселини

02.04.06
10:33

Имам АК(1900) на Genesis Nutrition и искам да ми дадете идея как да ги преимам

02.04.06
11:47

5 след закуската, 5 преди и 5 след тренировка

05.04.06
21:40

според мене е по добре сутрин да не взема доза  а преди лягане, 15 аминки на може да са му много, 3 пъти по 3 мисля са достатъчни.

EN

05.04.06
22:07

[quote author=“bonito”]според мене е по добре сутрин да не взема доза  а преди лягане, 15 аминки на може да са му много, 3 пъти по 3 мисля са достатъчни.

абе как много точно си :!:  е има хора вечер опо 20бр взимат!

05.04.06
22:41

[quote author=“energymax”][quote author=“bonito”]според мене е по добре сутрин да не взема доза  а преди лягане, 15 аминки на може да са му много, 3 пъти по 3 мисля са достатъчни.

За първи път пия АК (не че съм нещо новак просто не съм мислел че имал нужда преди) а и не съм с внушително тегло така че за 20 не мога и да си помисля да взимам :)

05.04.06
23:41

[quote author=“kazz”][quote author=“energymax”][quote author=“bonito”]според мене е по добре сутрин да не взема доза  а преди лягане, 15 аминки на може да са му много, 3 пъти по 3 мисля са достатъчни.

За първи път пия АК (не че съм нещо новак просто не съм мислел че имал нужда преди) а и не съм с внушително тегло така че за 20 не мога и да си помисля да взимам :)

абе те могат да зимат и по 30 но половината го изхвърля организма в Тоалетната понеже не може да го усвои
организма си взима толкова калкото му трябва,другото във тоалетната

EN

05.04.06
23:50

[quote author=“DirtyandNasty”]
абе те могат да зимат и по 30 но половината го изхвърля организма в Тоалетната понеже не може да го усвои

Тук несъм съгласен,говорил съм с хора който вечер към 22:00ч и преди лягане(00:00) взимат по 10 АК и то качествени,преди състезание!

06.04.06
00:05

[quote author=“energymax”][quote author=“DirtyandNasty”]

Тук несъм съгласен,говорил съм с хора който вечер към 22:00ч и преди лягане(00:00) взимат по 10 АК и то качествени,преди състезание!

може но зависи ако си животно да

06.04.06
00:18

И аз отскоро пия АК .Препоръчаха ми от мястото където ги взех да пия в тренировъчен ден 3 преди тренировка ,3 след тренировка ,2 преди лягане.В нетренировъчен ден по 2 преди закуска ,обяд и вечеря  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1