02.04.06
10:33
Имам АК(1900) на Genesis Nutrition и искам да ми дадете идея как да ги преимам
според мене е по добре сутрин да не взема доза а преди лягане, 15 аминки на може да са му много, 3 пъти по 3 мисля са достатъчни.
05.04.06
22:07
[quote author=“bonito”]според мене е по добре сутрин да не взема доза а преди лягане, 15 аминки на може да са му много, 3 пъти по 3 мисля са достатъчни.
абе как много точно си :!: е има хора вечер опо 20бр взимат!
[quote author=“energymax”][quote author=“bonito”]според мене е по добре сутрин да не взема доза а преди лягане, 15 аминки на може да са му много, 3 пъти по 3 мисля са достатъчни.
За първи път пия АК (не че съм нещо новак просто не съм мислел че имал нужда преди) а и не съм с внушително тегло така че за 20 не мога и да си помисля да взимам :)
05.04.06
23:41
[quote author=“kazz”][quote author=“energymax”][quote author=“bonito”]според мене е по добре сутрин да не взема доза а преди лягане, 15 аминки на може да са му много, 3 пъти по 3 мисля са достатъчни.
За първи път пия АК (не че съм нещо новак просто не съм мислел че имал нужда преди) а и не съм с внушително тегло така че за 20 не мога и да си помисля да взимам :)
абе те могат да зимат и по 30 но половината го изхвърля организма в Тоалетната понеже не може да го усвои
организма си взима толкова калкото му трябва,другото във тоалетната
05.04.06
23:50
[quote author=“DirtyandNasty”]
абе те могат да зимат и по 30 но половината го изхвърля организма в Тоалетната понеже не може да го усвои
Тук несъм съгласен,говорил съм с хора който вечер към 22:00ч и преди лягане(00:00) взимат по 10 АК и то качествени,преди състезание!
06.04.06
00:05
[quote author=“energymax”][quote author=“DirtyandNasty”]
Тук несъм съгласен,говорил съм с хора който вечер към 22:00ч и преди лягане(00:00) взимат по 10 АК и то качествени,преди състезание!
може но зависи ако си животно да