Корем ........

02.04.06
14:14

Не знам къде бъркам ама на корема мускулите ми се очертават само вертикално не знам защо не ми се получават хоризонтални очертания....някакви предложения за упражнения ?  :oops:

02.04.06
14:29

[quote author=“DOUBLE_B”]Не знам къде бъркам ама на корема мускулите ми се очертават само вертикално не знам защо не ми се получават хоризонтални очертания....някакви предложения за упражнения ?  :oops:

Може да е от ген и от това, че не си достатъчно чист.

Прави повече видове преди.

За долна част: примерно повдигане на краката от вис, повдигане на краката от лег

После с прибрани крака/до задника максимално/

Прави с бързо темпо.

Аз лично римско столче никога не съм ползвал.

02.04.06
19:56

ми да аз си правя тия стандартните упражнения ама...

02.04.06
20:02

Не си достатъчно чист най - вероятно или коремните ти мускули не са достатъчно развити като обем.
Няма никакви специални упражнения. Формата на пресата е генетично заложена. Всички плочки, дето виждаш всъщност са един мускул, разделен от сухожилия.

02.04.06
20:33

ахам ....ми ще чистя още и ще видим какво ще стане ...мене ми беше странно щото се очертаваше само вертикално..

02.04.06
21:53

[quote author=”Петко К”]Не си достатъчно чист най - вероятно или коремните ти мускули не са достатъчно развити като обем.

Именно

03.04.06
16:52

ще работя по въпроса още ...

06.04.06
13:20

[quote author=“DOUBLE_B”]ахам ....ми ще чистя още и ще видим какво ще стане ...мене ми беше странно щото се очертаваше само вертикално..

ми то първо се очертават вертикално, после като отслабнеш още ще се очертаят и хоризонтално...Ти под вертикално имаш предвид посредата ивицата(в продължение на гърдите)? нали?

06.04.06
20:16

мда точно това имах в предвид ....значи е до чистенето ...аз се притесних да не бъркам нещо в тренировките

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1