02.04.06
14:14
Не знам къде бъркам ама на корема мускулите ми се очертават само вертикално не знам защо не ми се получават хоризонтални очертания....някакви предложения за упражнения ? :oops:
[quote author=“DOUBLE_B”]Не знам къде бъркам ама на корема мускулите ми се очертават само вертикално не знам защо не ми се получават хоризонтални очертания....някакви предложения за упражнения ? :oops:
Може да е от ген и от това, че не си достатъчно чист.
Прави повече видове преди.
За долна част: примерно повдигане на краката от вис, повдигане на краката от лег
После с прибрани крака/до задника максимално/
Прави с бързо темпо.
Аз лично римско столче никога не съм ползвал.
Не си достатъчно чист най - вероятно или коремните ти мускули не са достатъчно развити като обем.
Няма никакви специални упражнения. Формата на пресата е генетично заложена. Всички плочки, дето виждаш всъщност са един мускул, разделен от сухожилия.
ахам ....ми ще чистя още и ще видим какво ще стане ...мене ми беше странно щото се очертаваше само вертикално..
[quote author=”Петко К”]Не си достатъчно чист най - вероятно или коремните ти мускули не са достатъчно развити като обем.
Именно
06.04.06
13:20
[quote author=“DOUBLE_B”]ахам ....ми ще чистя още и ще видим какво ще стане ...мене ми беше странно щото се очертаваше само вертикално..
ми то първо се очертават вертикално, после като отслабнеш още ще се очертаят и хоризонтално...Ти под вертикално имаш предвид посредата ивицата(в продължение на гърдите)? нали?