Изправяне на стоежа в домашни условия..на напреднала възраст

M_

02.04.06
19:11

Става въпрос за прости упражнения, които биха могли да помогнат за поизправяне..То е за майка ми ,а жената вече е към 50те, не е дебела или нещо от сорта ,но е подгърбенка леко ..а и знаете как е от сутрин до вечер работа зад бюрото... не е лесно :)

02.04.06
22:10

Ако има някой, който да я подсеща да се изправя когато е потгърбена ще се оправи. Когато бях по-малък баща ми постоянно ми правеше забележки и ме удряше по гърба. И аз със времето започнах сам да се усещам да се изправям когато съм подгърбен.

11.04.06
17:54

Има колани за тазаи цел.
Аз като малка съам носила такъв колан и помогна, но имайки предвид, че жената не е дете, мисля че трябва да се консултира с лекар специалист първо, защото костите на жените в тази възраст може и да не са толкова здрави. Да не стане беля

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1