мусаши

KA

02.04.06
21:07

Доега ползвах супер мас гейнер на нутрим.Та въпроса ми е вместо него кой продукт на мусаши да взема.Мисля че съм мезоморфен(или метаморфен незнам как точно се казва).По принцип за мен гейнер ли е по добре или суроватка.и последен въпрос мисля и креатин да си взема но на мусаши до колкото знам е прекалено скъп(поне за мен) и затова мисля да взема креатин на нутрим за 20 лв 200 гр.Има ли смисъл и лошо ли е като е на нутрим пък ще ползвам мусаши?мерси предварително

RE

02.04.06
21:50

ако наистина си мезоморф,суроватката е по-добрия избор за теб.Креатина можеш да го комбинираш с който си искаш протеин.Креатина на нутрим го хвалят доста така, че явно не е лош.

KA

02.04.06
22:00

мерси много за съвета,само ми кажи името на суроватката която ми препоръчваш от Мусаши

земи си креатин на Ultimate или Optimum къв е тоя Нутрин по принцип тяхните продукти вече имат доста лоша слава.  Аз лично немога да ви разбера вас как може да дадеш 20лв за креатин 200г  на Нутрим при положение че на Ultimate и Optimum са за 33лв 300г замисли се малко каква е разлика в цената, така и така с тия 200г нема да изкараш  месец ще ти трябва по голяма разфасовка.

KA

02.04.06
23:35

В плевен живея и не моа да намера.Има на нутрим,мусаши и май сам виждал биогейм

RE

03.04.06
14:42

[quote author=“Kambata”]В плевен живея и не моа да намера.Има на нутрим,мусаши и май сам виждал биогейм

Верно, че Нутрим нещо се поизложиха с протеините, но креатина е друг продукт.Немски е и като цяло между различните видове няма голяма разлика.Важното е да не е насипен или китайски.ако не е такъв проблеми би трябвало да нямаш.Относно  протеина за мен един от най - изгодните на Мусаши като цена качестрво е Muscle Food WPC 85% - суроватъчен микрофилтриран концентрат.Погледни на :
http://www.musashibg.com/home.htm

KA

03.04.06
15:35

Благодаря на reаlityman за съветите.И на останалите също.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1