03.04.06
01:51
Здравеите значи искам да си взема фатбърнър до 50лв но немога да пазя някаква специална диета защото сам студент и по лекции глупости и нестава ходя само на фитнес 4-5 пъти в седмицата!Та въпроса ми е какъв ще е ефекта и ще ми помогне ли да се изчистя по бързо!И ако може да ми препоръчата конкретен фетбърнър?
03.04.06
10:02
[quote author=“ANTIKILLER”]Здравеите значи искам да си взема фатбърнър до 50лв но немога да пазя някаква специална диета защото сам студент и по лекции глупости и нестава ходя само на фитнес 4-5 пъти в седмицата!Та въпроса ми е какъв ще е ефекта и ще ми помогне ли да се изчистя по бързо!И ако може да ми препоръчата конкретен фетбърнър?
Пич и аз съм студент,ама какво да ти кажа справям се някак си с диетата,нося си шишенца от минерална вода вътре с по 30-40гр протеин,разстварям си пия ги,хапвам в студенски стол,а там определено си заслужава,пилешко бутче(варено,и леко запечено) с ориз е 1лв,с две такива порции и един протеин си покрил 6 часа(минимум),такаче може да се спазва диета!Fat Burner-a ще ти помогне аз моя го пия преди хранене,но си вземи и Л-карнитин,за преди тренировка,a след тренировкаta с тежести прави по 20-30мин кардио!
03.04.06
17:12
а какъв фатбърнър да си купя ако може в него да се садържа и Л-карнитин?а за студентския стол ОК ама аз сам в БСУ а тук мисля че нямаме такава екстра :) хехехех:)И долу-горе колко време трябва да го вземам и да тренирам за да сваля?аз сам 174-175см и 79-80кг и тренирам 4-5 пъти в седмицата?
03.04.06
19:48
в повечето има Л-карнитин но е в малки количества,за това ти препоръчвам да си го вземеш отделно
04.04.06
00:20
ами ок ще отида в някои и друг магазин да разгледам какво има и ще видим какво ще стане:)