MEGA PRO 92 Platinum

A-

03.04.06
17:56

Добър ли е този протеин? Ползвали ли сте го? Доволни ли сте?


Пиши на кирилица.
Не използвай по три въпросителни знака един след друг.
manson

RE

04.04.06
00:41

За каво искаш да го пиеш за маса ли?

04.04.06
10:35

[quote author=“A-momenT”]Добър ли е този протеин? Ползвали ли сте го? Доволни ли сте?


Пиши на кирилица.
Не използвай по три въпросителни знака един след друг.
manson

Соя.

energymax

04.04.06
12:13

[quote author=“realityman”]За каво искаш да го пиеш за маса ли?

за каквото и да го пие,тази растителна глупост нестава за нищо,освен да си храниш кучето!

04.04.06
12:48

Странно защо но ми се струва че от сега нататък на всички новобранци във форума, на въпрос относно Нутрим ще им бъде отговаряно по един и същи начин. Ако ще е тъй по добре вместо да се мъчите секи път да пишете едно и също(Соя, боклук, храна за кучета и тн..). Предлагам модовете направо да направят един топик с големи букви, примерно В ТОЯ ФОРУМ ИМЕТО НУТРИМ ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА. Или нещо от сорта и да има линк към темите свързани с изследване на Про Голд  :lol:

Aleksandr0v

04.04.06
13:12

аз сам ги пил незнам какво да кажа за него..щтото кила дигнах докато го пих и то не малко 4 ама пих и 120 гр глутамин на нутрим.Правете си изводи

energymax

04.04.06
15:20

[quote author=“FTF”]Странно защо но ми се струва че от сега нататък на всички новобранци във форума, на въпрос относно Нутрим ще им бъде отговаряно по един и същи начин. Ако ще е тъй по добре вместо да се мъчите секи път да пишете едно и също(Соя, боклук, храна за кучета и тн..). Предлагам модовете направо да направят един топик с големи букви, примерно В ТОЯ ФОРУМ ИМЕТО НУТРИМ ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА. Или нещо от сорта и да има линк към темите свързани с изследване на Про Голд  :lol:

АКО НЕ ТЕ МЪРЗИ СЕ ПОРАЗРОВИ И ЩЕ ВИДИШ МНЕНИЕТО МИ ЗА ТОЗИ”ПРОТЕИН” ОЩЕ РЕДИ ДА ИЗЛЯЗАТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА ПРО ГОЛД 90!2001г за пръв път го пробвах и си беше боклук сега немисля че са го подобрили!

RE

04.04.06
15:22

Аз също съм го ползвал , но не усетих никакво действие , освен лек стомашен дискомфорт. :x

04.04.06
17:20

Aз също съм го пробвал и нямаше никакъв ефект точно за това писах предния пост с закачлив а не заядлив тон :lol: Дишай спокойно

04.04.06
23:03

[quote author=“energymax”][quote author=“FTF”]Странно защо но ми се струва че от сега нататък на всички новобранци във форума, на въпрос относно Нутрим ще им бъде отговаряно по един и същи начин. Ако ще е тъй по добре вместо да се мъчите секи път да пишете едно и също(Соя, боклук, храна за кучета и тн..). Предлагам модовете направо да направят един топик с големи букви, примерно В ТОЯ ФОРУМ ИМЕТО НУТРИМ ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА. Или нещо от сорта и да има линк към темите свързани с изследване на Про Голд  :lol:

АКО НЕ ТЕ МЪРЗИ СЕ ПОРАЗРОВИ И ЩЕ ВИДИШ МНЕНИЕТО МИ ЗА ТОЗИ”ПРОТЕИН” ОЩЕ РЕДИ ДА ИЗЛЯЗАТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА ПРО ГОЛД 90!2001г за пръв път го пробвах и си беше боклук сега немисля че са го подобрили!

Прятел ти протеина по това как се разтвара ли го преценяваш,колко е добър.Ако говорим за сравнение м/у Биотек и Нутрим все едно да говорим за Мерцедес и Лада.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1