Фолиева киселина - какво точно представлява???

24.07.04
12:49

Желязо до колкото разбрах но вие на добавка ли го взимата?Какви ефекти има?Какви странични действия има?Вие какви резултати постигнахте?От къде се взима?Какви са дозите?С какво се комбинира?

24.07.04
16:27

Еми аз знам само едно приложение и то е в комбинация с Б12.
Комбинираш ги и боцкаш мускулно.
Използва се за по добро усвояване на Б12 ако не се лъжа и да се усили ефекта.
Дава предимно издръжливост и малко сила.
Не си заслужава да търпиш болката (която е ужасна при този препарат) защото ефекта въобще не е желаният.
Ако ще си жертваш мускулчетат за инжекции зибери друго :)

За друго не съм чувал фолиевата киселина.

24.07.04
17:33

Фолиевата киселина е водноразтворим витамин Б (Б9 мисля беше). Смята се, че недостигът му може да доведе до анемия, а се дава и на бременни жени. Приемът на фолиева киселина почти никога не е сам, обикновено с Б12, като не е задължително да е в инжекционна форма (vanisher това за ужасната болка :wink: ), защото има и под формата на добавки. Ами това е. Моето лично мнение е, че не трябва да се очакват чудеса при тази комбинация, да някакво повишено ниво на енергията и силата (и то най-често ако имате дефицит на тези витамини), но всичко е в разумни граници.

24.07.04
19:22

Все пак от витамини не може да се очаква много, нали ?

24.07.04
20:33

Именно. Имам предвид, че не може да се разчита само и изцяло на витамини били те Б12 и фолиева киселина. Но добавени към един стабилен хранителен режим, естествено, че ще бутнат спортуващия напред.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1