04.04.06
11:54
Значи гърба ми е като този на Кирил Вълчев не толкова голям ами просто формата му е такава но аз искам V образна форма. 4 години правех набирания с тесен фват ( но тогава не се интересувах от формата а просто го правех за кеф )
Сега правя с широк хват но нещо невиждам голям ефект....
п.п Моля за сьвет защото наистина не ми харесва така с тази форма,знам 4е е 90 процента е ген но все пак...
Мерси :P
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим04.04.06
12:04
Ами от колко време правиш набиранията с широк захват.То неможе от 2 тренировки и да станеш кат гардероб.Мисля че за разширяването което говориш е добре да правиш набирания пред гърди с широк захват и ако можеш сложи тежест,за скрипец зад врат не съм сигурен.Може да пробваш и гребане с дъмбел.Също може и гребане с сщанга.абе отвори на упражненията и там си пише всичко за гръб.Ко са праа и аз на разбирач :wink:
04.04.06
12:12
[quote author=“Kambata”]Ами от колко време правиш набиранията с широк захват.То неможе от 2 тренировки и да станеш кат гардероб.Мисля че за разширяването което говориш е добре да правиш набирания пред гърди с широк захват и ако можеш сложи тежест,за скрипец зад врат не съм сигурен.Може да пробваш и гребане с дъмбел.Също може и гребане с сщанга.абе отвори на упражненията и там си пише всичко за гръб.Ко са праа и аз на разбирач :wink:
между другото добре си го ориентирал
набирания пред гърди със широк хват
гребане с дъмбел и ще видиш как ще ти се покажат
04.04.06
12:15
Ще сложа и малко тежест и да видим. Аз широкия хват го правя от 1 месец.
Камбата м/у другото в Плевен в кой фитнес ходиш?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече