04.04.06
21:49
Здравейте,някой може ли да ми каже нещо за майонезата дали може да се консумира или по добре е да се избягва.Въобще имали нещо полезно в нея :?: В 100г продукт
има горе долу 60г мазнини 1.5г белтъчини и по-малко от 1г въглехидрати.Но как так толко малко белтъци като се прави от яйчен прах :?: Салатите,които правя стават много по хубави като се прибави и майонеза.
колега ако се хващаш да тренираш сериозно доста от тези “вкусни” работи трябва да ЗАБРАВИШ! Но след време свикваш без тях и ако ги пробваш ще ти стане супер гадно и ще се чудиш как си могъл да ги ядеш.По себе си разбирам вече и за това ти го казвам.
Ако си слаб и си в период на качване. Мисля, че няма да ти е проблем да си похапваш, но в малки количества. Не трябва да се прекалява.
На НВД съм и питам не толкова,че съм умрял за майонеза, даже много не я и обичам а за да се образовам :D
Еми майонезата е мазнини. Прави си сам изводите дали ти трябват мазнини или не.
Майонезата се прави от много олио и не чак толкова много яйца... сигурно е нещо в отношение 2:1 в полза на олиото. :D Та сметни дали е добре да се яде... :D
05.04.06
14:10
В период за качане на маса по-малко не е проблем,