05.04.06
12:08
Ясно че на нутрим не струват и трябва да е вносен обаче на коя фирма!Ако може да ми кажете цена и за колко време стига
Универсал супер масс 3000 според мен като качество и цена си струва.1,5кг кофата -горе доло за 15 дена.ще ти трябват 2 по 1,5 за месеца.едната кофа е 27 лева!
05.04.06
14:00
На Uniuversal, а като цена е и много по изгоден.
05.04.06
14:16
Оптимума е по хубав...и по скъп естесвено :wink:
Kва цена е?
05.04.06
14:30
не сам пил на оптиум обаче вече това са изгъзици да се дават толкова много пари според мен си земете Универсал аз пия такъв няма да сбъркате 100% пак и в него има добавен Л-карнитин Хрущял от акула ,ванедил сулфат.Хубав е
Прав е :!: Напълно съм сагласен с това мнение
07.04.06
01:05
За мене най-добрия гейнер е Мuscle Juice на Ultimate nutrition.За 80лв 4.75кг в 150гр има 55гр протеин и 10гр Глутамин.От това повече не можеш и да искаш.Емаше една тема за гейнери,но там забравих да напиша тази информация,затова искрено се извинявам.
Досеге съм ви дал съвет кой креатин е най-добър спрямо цена качество-Biotech
А сега ви давам кой гейнер е най-добър спрямо същото-Ultimate Nutriton
Мисля,че с този мой отговор съм помогнал на много хора.Вече за креатина съм сигурен,че поне двама от форума са ме послушали :wink:
07.04.06
09:06
100%съм съгласен!
07.04.06
12:24
Energymax,това на аватара ти ли си.
[quote author=“Body_Builder”]Energymax,това на аватара ти ли си.
———————————————-offtopic————————————————-
На Секул Камберов ми прилича!
07.04.06
18:23
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Body_Builder”]Energymax,това на аватара ти ли си.
не позна :lol:
08.04.06
16:56
MEGA MASS 4000 Weider!
[quote author=“energymax”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“Body_Builder”]Energymax,това на аватара ти ли си.
Аре бе не познах http://www.sekulstrip.com/h1/3.jpg не на мене тия замаяваи 15 годишните :lol: :D
09.04.06
16:26
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“energymax”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“Body_Builder”]Energymax,това на аватара ти ли си.
Аре бе не познах http://www.sekulstrip.com/h1/3.jpg не на мене тия замаяваи 15 годишните :lol: :D
Чакай малко,никога не съм казал че съм аз,и не бих го направил,който ме е питал на лична дали това съм аз може да ти потвърди какъв ми е бил отговора!
[quote author=“energymax”][quote author=“x_3_mar”]
ОК де и аз не съм казъл че си ти :) как да ти обясня че това е Секул? . Да ти кажа че 4 години сме били колеги (в различни спец.).И снимката http://www.sekulstrip.com/h1/3.jpg е от неговия саит http://www.sekulstrip.com .
[quote author=“Body_Builder”]Вече за креатина съм сигурен,че поне двама от форума са ме послушали :wink:
Аз съм 1 от тях. :lol: :twisted:
Тоя юнивърсъл мега масс 300 какво токова го хвалите? Я ми го покажете някъде в сайтове или каталози на универсал че нещо не го виждам? Малко ми прилича на Home Made…
17.04.06
23:24
има един MEGA MASS и той е не 3000 а 4000,и не на UNIVERSAL а на Weider!
17.04.06
23:24
То и на мене, ма след 7-те качени кила, не ме интересува ако ще и Нутрим да го пакетират :lol:
[quote author=“Dips”][quote author=“Body_Builder”]Вече за креатина съм сигурен,че поне двама от форума са ме послушали :wink:
Аз съм 1 от тях. :lol: :twisted:
И аз! 8)
За геинера на Universal съм чувал само добри коментари.Някои знае ли какво е съотношението на протеин/въглехидрат вътре?
18.04.06
13:44
[quote author=“G_UniTeD”]За геинера на Universal съм чувал само добри коментари.Някои знае ли какво е съотношението на протеин/въглехидрат вътре?
Мисля че не е повече от 20-25%.
[quote author=“Body_Builder”]За мене най-добрия гейнер е Мuscle Juice на Ultimate nutrition.За 80лв 4.75кг в 150гр има 55гр протеин и 10гр Глутамин.От това повече не можеш и да искаш.Емаше една тема за гейнери,но там забравих да напиша тази информация,затова искрено се извинявам.
Мисля,че с този мой отговор съм помогнал на много хора.Вече за креатина съм сигурен,че поне двама от форума са ме послушали :wink:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аз съм едната шматка дето те послуша :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Не ти завиждам ако те срешна-разбирател :evil:
100%съм съгласен!
:shock: Другия и той
Ае я млакнете най добре
14.05.06
20:25
[quote author=“karlo”][quote author=“Body_Builder”]За мене най-добрия гейнер е Мuscle Juice на Ultimate nutrition.За 80лв 4.75кг в 150гр има 55гр протеин и 10гр Глутамин.От това повече не можеш и да искаш.Емаше една тема за гейнери,но там забравих да напиша тази информация,затова искрено се извинявам.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аз съм едната шматка дето те послуша :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Не ти завиждам ако те срешна-разбирател :evil:
леле тук и вицове разказвали!
14.05.06
21:21
Тоя karlo,чак ме заплашва със ЛС :lol: :lol: :lol: :lol: :D .Ок признавам объркал съм дозата не е в 150гр,а в 250гр.Какво да направя случва се.Пише ми,че съжалявал,че си бил дал парите за боклук,ако един от най-продаваните гейнери в Америка и най-продавания на Ultimate Nutrition,е боклук,какво остава за другите.Не му харесвал вкуса,аз мога да кажа че съм пил гейнери на Universal(и то GainFast 3100 42лв кг),както GiantMass и мога да кажа,че този протеин се разтваря по-добре и от двата и има перфектен вкус.
P.SКазах го и на карло на лс,ще го кажа и на вас,който не вярва,че съм взимал за добавките в моите мнения да си даде e-mail да му пратя снимки. :wink:
14.05.06
21:35
[quote author=“Body_Builder”]Тоя karlo,чак ме заплашва със ЛС :lol: :lol: :lol: :lol: :D .Ок признавам объркал съм дозата не е в 150гр,а в 250гр.Какво да направя случва се.Пише ми,че съжалявал,че си бил дал парите за боклук,ако един от най-продаваните гейнери в Америка и най-продавания на Ultimate Nutrition,е боклук,какво остава за другите.Не му харесвал вкуса,аз мога да кажа че съм пил гейнери на Universal(и то GainFast 3100 42лв кг),както GiantMass и мога да кажа,че този протеин се разтваря по-добре и от двата и има перфектен вкус.
P.SКазах го и на карло на лс,ще го кажа и на вас,който не вярва,че съм взимал за добавките в моите мнения да си даде e-mail да му пратя снимки. :wink:
ХАХАХААХАХА вица продължава! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече