Koй гейнер е по-добър?

Темата е заключена.

05.04.06
12:08

Ясно че на нутрим не струват и трябва да е вносен обаче на коя фирма!Ако може да ми кажете цена  и за колко време стига

05.04.06
12:16

Универсал супер масс 3000 според мен като качество и цена си струва.1,5кг кофата -горе доло за 15 дена.ще ти трябват 2 по 1,5 за месеца.едната кофа е 27 лева!

RE

05.04.06
14:00

На Uniuversal, а като цена е и много по изгоден.

Sourcemag

05.04.06
14:16

Оптимума е по хубав...и по скъп естесвено  :wink:

05.04.06
14:29

[quote author=“Sourcemag”]Оптимума е по хубав...и по скъп естесвено  :wink:

Kва цена е?

Aleksandr0v

05.04.06
14:30

не сам пил на оптиум обаче вече това са изгъзици да се дават толкова много пари според мен си земете Универсал аз пия такъв няма да сбъркате 100% пак и в него има добавен Л-карнитин Хрущял от акула ,ванедил сулфат.Хубав е

05.04.06
15:11

[quote author=“Aleksandr0v”]не сам пил на оптиум обаче вече това са изгъзици да се дават толкова много пари според мен си земете Универсал аз пия такъв няма да сбъркате 100% пак и в него има добавен Л-карнитин Хрущял от акула ,ванедил сулфат.Хубав е

Прав е  :!:  Напълно съм сагласен с това мнение

05.04.06
19:12

От къде е най-тънко

07.04.06
01:05

За мене най-добрия гейнер е Мuscle Juice на Ultimate nutrition.За 80лв 4.75кг в 150гр има 55гр протеин и 10гр Глутамин.От това повече не можеш и да искаш.Емаше една тема за гейнери,но там забравих да напиша тази информация,затова искрено се извинявам.
Досеге съм ви дал съвет кой креатин е най-добър спрямо цена качество-Biotech
А сега ви давам кой гейнер е най-добър спрямо същото-Ultimate Nutriton
Мисля,че с този мой отговор съм помогнал на много хора.Вече за креатина съм сигурен,че поне двама от форума са ме послушали :wink:

energymax

07.04.06
09:06

[quote author=“Body_Builder”]За мене най-добрия гейнер е Мuscle Juice на Ultimate nutrition.За 80лв 4.75кг в 150гр има 55гр протеин и 10гр Глутамин.От това повече не можеш и да искаш.:wink:

100%съм съгласен!

07.04.06
12:24

Energymax,това на аватара ти ли си.

07.04.06
17:10

А да попитам знае ли някой къде мога да намеря универсал в плевен?

07.04.06
18:01

[quote author=“Body_Builder”]Energymax,това на аватара ти ли си.

———————————————-offtopic————————————————-
На Секул Камберов ми прилича!

energymax

07.04.06
18:23

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Body_Builder”]Energymax,това на аватара ти ли си.

не позна  :lol:

07.04.06
21:56

Scitec VOLUMASS е добър

energymax

08.04.06
16:56

MEGA MASS 4000 Weider!

09.04.06
14:55

[quote author=“energymax”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“Body_Builder”]Energymax,това на аватара ти ли си.

Аре бе не познах http://www.sekulstrip.com/h1/3.jpg не на мене тия замаяваи 15 годишните  :lol:  :D

energymax

09.04.06
16:26

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“energymax”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“Body_Builder”]Energymax,това на аватара ти ли си.

Аре бе не познах http://www.sekulstrip.com/h1/3.jpg не на мене тия замаяваи 15 годишните  :lol:  :D

Чакай малко,никога не съм казал че съм аз,и не бих го направил,който ме е питал на лична дали това съм аз може да ти потвърди какъв ми е бил отговора!

10.04.06
01:25

[quote author=“energymax”][quote author=“x_3_mar”]

ОК де и аз не съм казъл че си ти :) как да ти обясня че това е Секул? . Да ти кажа че 4 години сме били колеги (в различни спец.).И снимката http://www.sekulstrip.com/h1/3.jpg е от неговия саит  http://www.sekulstrip.com .

17.04.06
22:57

[quote author=“Body_Builder”]Вече за креатина съм сигурен,че поне двама от форума са ме послушали :wink:

Аз съм 1 от тях.  :lol:  :twisted:

17.04.06
23:09

Тоя юнивърсъл мега масс 300 какво токова го хвалите? Я ми го покажете някъде в сайтове или каталози на универсал че нещо не го виждам? Малко ми прилича на Home Made…

energymax

17.04.06
23:24

има един MEGA MASS и той е не 3000 а 4000,и не на UNIVERSAL а на Weider!

То и на мене, ма след 7-те качени кила, не ме интересува ако ще и Нутрим да го пакетират  :lol:

18.04.06
13:16

[quote author=“Dips”][quote author=“Body_Builder”]Вече за креатина съм сигурен,че поне двама от форума са ме послушали :wink:

Аз съм 1 от тях.  :lol:  :twisted:

И аз! 8)

18.04.06
13:33

За геинера на Universal съм чувал само добри коментари.Някои знае ли какво е съотношението на протеин/въглехидрат вътре?

Sportex

18.04.06
13:44

[quote author=“G_UniTeD”]За геинера на Universal съм чувал само добри коментари.Някои знае ли какво е съотношението на протеин/въглехидрат вътре?

Мисля че не е повече от 20-25%.

14.05.06
19:14

[quote author=“Body_Builder”]За мене най-добрия гейнер е Мuscle Juice на Ultimate nutrition.За 80лв 4.75кг в 150гр има 55гр протеин и 10гр Глутамин.От това повече не можеш и да искаш.Емаше една тема за гейнери,но там забравих да напиша тази информация,затова искрено се извинявам.
Мисля,че с този мой отговор съм помогнал на много хора.Вече за креатина съм сигурен,че поне двама от форума са ме послушали :wink:

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Аз съм едната шматка дето те послуша :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
Не ти завиждам ако те срешна-разбирател :evil:

14.05.06
19:17

[quote author=“energymax”][quote author=“Body_Builder”]За мене най-добрия гейнер е Мuscle Juice на Ultimate nutrition.За 80лв 4.75кг в 150гр има 55гр протеин и 10гр Глутамин.От това повече не можеш и да искаш.:wink:

100%съм съгласен!

:shock: Другия и той
Ае я млакнете най добре

14.05.06
19:30

А ти на каква основа критикуваш,я се обоснови.

energymax

14.05.06
20:25

[quote author=“karlo”][quote author=“Body_Builder”]За мене най-добрия гейнер е Мuscle Juice на Ultimate nutrition.За 80лв 4.75кг в 150гр има 55гр протеин и 10гр Глутамин.От това повече не можеш и да искаш.Емаше една тема за гейнери,но там забравих да напиша тази информация,затова искрено се извинявам.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Аз съм едната шматка дето те послуша :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
Не ти завиждам ако те срешна-разбирател :evil:

леле тук и вицове разказвали!

14.05.06
21:21

Тоя karlo,чак ме заплашва със ЛС :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D .Ок признавам объркал съм дозата не е в 150гр,а в 250гр.Какво да направя случва се.Пише ми,че съжалявал,че си бил дал парите за боклук,ако един от най-продаваните гейнери в Америка и най-продавания на Ultimate Nutrition,е боклук,какво остава за другите.Не му харесвал вкуса,аз мога да кажа че съм пил гейнери на Universal(и то GainFast 3100 42лв кг),както GiantMass и мога да кажа,че този протеин се разтваря по-добре и от двата и има перфектен вкус.

P.SКазах го и на карло на лс,ще го кажа и на вас,който не вярва,че съм взимал за добавките в моите мнения да си даде e-mail да му пратя снимки. :wink:

energymax

14.05.06
21:35

[quote author=“Body_Builder”]Тоя karlo,чак ме заплашва със ЛС :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D .Ок признавам объркал съм дозата не е в 150гр,а в 250гр.Какво да направя случва се.Пише ми,че съжалявал,че си бил дал парите за боклук,ако един от най-продаваните гейнери в Америка и най-продавания на Ultimate Nutrition,е боклук,какво остава за другите.Не му харесвал вкуса,аз мога да кажа че съм пил гейнери на Universal(и то GainFast 3100 42лв кг),както GiantMass и мога да кажа,че този протеин се разтваря по-добре и от двата и има перфектен вкус.

P.SКазах го и на карло на лс,ще го кажа и на вас,който не вярва,че съм взимал за добавките в моите мнения да си даде e-mail да му пратя снимки. :wink:

ХАХАХААХАХА вица продължава! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1