Нутрим супер МАСС Гайн

StronG™

05.04.06
12:28

Вьпроса: Като го пия този гейньр на Nutrim super MASS GAIN
и тренирам само една мускулна група ( реце,защото са ми изоставаща група ) тогава какво става? Трупам мазнини но и в сьщото време расте и мускула на рьката? или качвам мазнини навсякьде и НИЩО неправя ?
Живи,здрави!
:wink:

05.04.06
12:30

еми просто тоя скапан гейнер на нитрум за нищо няма да ти помогне

StronG™

05.04.06
12:50

И аз така си помислих  :?  Направо ще се засиля и ще го метна чак по главата на тоя дето го е пуснал на пазара за да се хващат такива сладководни шарани като моя милост :evil:
Ами мерси,ще знам за напред

05.04.06
12:59

трябваше добра да прочетеш шп форумите и да се допиташ до някого вместо да се фарляш на най-гадната фирма.

05.04.06
13:42

Да ще ти растат ръцете.Геинера ще ти помогне.

RE

05.04.06
13:58

[quote author=“GoPeee”]трябваше добра да прочетеш шп форумите и да се допиташ до някого вместо да се фарляш на най-гадната фирма.

Верно, че е на нутрим , ама тоя гейнер действа до някъде.Поне при мен беше така.за тия пари друг няма,освен на Пи Б лабс.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1