05.04.06
13:58
Един приятел, с който ходим заедно в залата, нещо много трепери като вдига, почти на всички упражнения и дори и на загряващите серий. Той ми каза, че има високо кръвно и аз си полислих, че е от това. Но като се качи велаергометъра пулса му беше 70-80 горе доло, а по принцип високото кръвно върви с висок пулс. А пък на него му е много нисък пулса. Та какво ще кажете? Според мен има сърдечни проблеми. Някой имал ли е подобен проблем? Спред вас ще му вредят ли тренировките, или ще му помогнат? Че ще вземе да умре в залата и ще се чудя какво да го правя :lol:
Пулса и високото кръвно налягане н еса сварзани, нек асе консултира с лекар!
05.04.06
15:16
На мен също ми треперят ръцете като правя с дъмбели или френско примерно, някой спомена, че е поради липса на въглехидрати, но аз не мога да кажа че си недояждам. Не знам от какво е, но чак да се консултира с лекар не е нужно.
05.04.06
17:26
Точно от липса на въглехидрати става най-често.Затова преди трен хубаво една купа овесени ядки, пък да видим дали ще треперите.
05.04.06
23:26
СПАМ
Предупреждавам те да не спамиш форума с глупави постове !!!!
АSTOR
и аз треперя като вдигам повечко...ама предполагам е от тва че съм хилав и имам ниско кръвно :?
Не е свързано с кръвното, а с кръвната захар. Преди тренировка е добре да се хапне - например овесени ядки или нещо сладко. Щом трепери му кажи да не взема кафе преди тренировка - само ще влоши още повече ситуацията. Просто човека е с бърз метаболизъм и му трябва повече енергия. Нека опита да хапне стабилно час-два преди тренировка и ще види, че няма никакво треперене, а и силата ще му се вдигне също.
Успех! :)
Аз първите месеци треперих после спрях. Може би и при приятеля ти ще стане така. Но ако ходи от много време значи има проблемче :(
[quote author=“Batgogo”]Аз първите месеци треперих после спрях. Може би и при приятеля ти ще стане така. Но ако ходи от много време значи има проблемче :(
Това е нормално , адаптирал си се
10.04.06
10:20
Е не е много смешно!