25.07.04
15:11
знам, че е хубаво да се яде нещо до 30мин след тренировка, но не винаги имам тази възможност.
в момента пия амино 2700 (по 2 преди, след тренировка и 2 преди лягане), въпроса ми е дали тези 2 таблетки след тренировка могат да заменят яденето, за което става въпрос?
25.07.04
20:41
определено НЕ ! Храненето след тенировка не е предназначено само за приема на амино .Добре ще е ако можеш 30 мин след амин-ото да вкараш нещо
26.07.04
23:28
а какво е най-добре да се яде след тренировка?
26.07.04
23:50
nai dobre e prosti vuglehidrati zashtoto vkarvat tialoto v “anabolen regim”
27.07.04
09:58
kakvo prosti vuglehidrati po-to4no?
glukoza ,laktoza. I amino kiselini i proteini trebat sam preceni koe shte zemesh purvo ,no moze da prasnesh vuglehidratite purvi s tabletkite aminokiselini i sled 1 chas da hapnesh proteinovo.
po-zdravi
Как така да взема аминото заедно с въглехидратите? Усвояването на аминото отива по дяволите, файда че ги е вземал :?
В пердио за маса най-добре приемай прости въглехидрати, примерно мед или някакви плодове. 30-тина минути след това протеинов шейк или храна, богата на протеин.
[quote author=“Eclipse”]Как така да взема аминото заедно с въглехидратите? Усвояването на аминото отива по дяволите, файда че ги е вземал :?
Bratle pone ne pishi kato neznaesh podqvolite. Precakvalo se osvoqvaneto s prostite vulgehidrati aeee taka se osvoqvat po dobre shtoto vuglehidratite se qvqvat kato transportiori!!!!!!!!
[quote author=“Eclipse”] пердио за маса най-добре приемай прости въглехидрати, примерно мед или някакви плодове. 30-тина минути след това протеинов шейк или храна, богата на протеин.
Znachi 30 minuti proteinov sheik veche nishto nema da osvoi dam! Az za masata shti kaza slozni vuglehidrati ,mnogo protein i maznini trebe.
po-zdravi
27.07.04
23:27
emil_mlo тия твоите изказвания можеш ли да ги подкрепиш с малко по-сериозни доводи или просто си дрънкаш колкото да не заспиш.
hahahahaha ae bratle az pisha istini v bodybuildinga koito sum gi ispital i smqtam che tva e syshtestvenoto ,a ne da pisha stati s rasyzdenia , dovodi, luzi , dva podloga ,dve dee prichastie i tn prostoti . Pravil sum go tva ,da pisha stati i nikoi ne gi e chel takache smqtam ,che nema smisal i trebe da se kazva v prav text sa ako vi trebvat obqsnenia kazvaite! A ti shto pishesh priatelu shte zaspivash li ili nema kvo drugo da pravish? Ae q se zapoznai malko poveche predi da pisheh!
po-zdravi
28.07.04
00:08
Не ми отговори на въпроса.