WEIDER

моля които е ползвал този креатин да ми даде мнението си за него :) защото аз го ползвам от 1 седмица и сам доволен :) :)

06.04.06
14:17

Ми тогава като си доволен защо пускаш теми?И аз го пия и също съм очарован :Д

07.04.06
11:24

какво точно имате предвид с това “доволен”?
Какво са ви резултатите и аз го пия но споделете

07.04.06
13:30

Извинете за тъпия въпрос ама как точно се произнася името като отида в магазина да не се изложа :oops:

07.04.06
13:57

[quote author=“viliareal”]Извинете за тъпия въпрос ама как точно се произнася името като отида в магазина да не се изложа :oops:

Уидър.Обаче това не го знаят много от продавачите.Те му викат Уейдър :wink: .Уидър е от Джо Уидър президент на федерацията по културизъм.Това ти го казвам да си го знаеш за обще култура :wink:

07.04.06
14:11

Merci :D

09.04.06
17:54

И аз мисля да го пробвам, и с радост установих, че струва 26 лева за 350 грама, но това малко ме учуди... Наистина ли е толкоз евтин, имайки се впредвид, че все пак е вносен??

09.04.06
17:58

[quote author=“Clemenza”]И аз мисля да го пробвам, и с радост установих, че струва 26 лева за 350 грама, но това малко ме учуди... Наистина ли е толкоз евтин, имайки се впредвид, че все пак е вносен??

Вносен но серията Виктори е специално за БГ  :wink: А и както се е отворил разговор за тая фирма някой може ли да ми даде линк към сайта за БГ или официалния

[quote author=“kazz”][quote author=“Clemenza”]И аз мисля да го пробвам, и с радост установих, че струва 26 лева за 350 грама, но това малко ме учуди... Наистина ли е толкоз евтин, имайки се впредвид, че все пак е вносен??

Вносен но серията Виктори е специално за БГ  :wink: А и както се е отворил разговор за тая фирма някой може ли да ми даде линк към сайта за БГ или официалния

http://kopasport.com/puma/sport.htm

09.04.06
18:04

[quote author=“manson”][quote author=“kazz”][quote author=“Clemenza”]И аз мисля да го пробвам, и с радост установих, че струва 26 лева за 350 грама, но това малко ме учуди... Наистина ли е толкоз евтин, имайки се впредвид, че все пак е вносен??

http://kopasport.com/puma/sport.htm

Мерси много

09.04.06
18:30

Без майтап,ама това беше единствения креатин от който не бях доволен.Не че ви агитирам да не си го копувате,ама явно при мене не работи...А уж е все креатин... :?:  :!:

09.04.06
22:23

Темата е несериозна
ASTOR

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1