06.04.06
21:28
Преди около 1 месец карах ски и паднах на рамото си(2 пъти на едно и също место се ударих,по еди и същ начин)Като правя упражнения за рамо го усещам да ме боли, но не му обръщах внимание,мислейки си, че с времето ще отшуми,но уви.Болката си е все същата даже мисля, че се увеличава като продължам да го натоварвам.Като играя баскет и стрелям пак я усещам,дори нищо да не правя кат завъртя ръката по един специфичен начин също. Дали ще отшуми ако спря да я натоварвам или да отида на лекар?Аз общо взето яко съм патил и 2-та крата са ми шити,въобще много съм се трошил,за това не ходя на лекар за такива дреболий.Иначе трябва да съм им редовен клиент :wink: Искам да добавя,че съм чупил ключицата на тая ръка също,но май сега ме боли на друго място.
06.04.06
21:33
[quote author=“BuLlsEye”]Преди около 1 месец карах ски и паднах на рамото си(2 пъти на едно и също место се ударих,по еди и същ начин)Като правя упражнения за рамо го усещам да ме боли, но не му обръщах внимание,мислейки си, че с времето ще отшуми,но уви.Болката си е все същата даже мисля, че се увеличава като продължам да го натоварвам.Като играя баскет и стрелям пак я усещам,дори нищо да не правя кат завъртя ръката по един специфичен начин също. Дали ще отшуми ако спря да я натоварвам или да отида на лекар?Аз общо взето яко съм патил и 2-та крата са ми шити,въобще много съм се трошил,за това не ходя на лекар за такива дреболий.Иначе трябва да съм им редовен клиент :wink: Искам да добавя,че съм чупил ключицата на тая ръка също,но май сега ме боли на друго място.
дам спри да го натоварваш рамото и мене ме болеше
и го мазах за 2-3 седмици по 3пъти със Фелуран имаше и още едно но му забравих името
абе потърси в аптеката мисля че струва 11 кинта
06.04.06
21:43
Еми спри да го натоварваш,а ако не отшоми отиди на лекар.