цел-42кг!

EV

06.04.06
22:23

Здравейте,от 2 месеца ходя на фитнес 2 пъти седмично/30мин-пътека+60мин.уреди/храня се така както съм си хапвала и преди това-реших ,че няма да е зле за морето да сваля 3 - 4 кг .за информация винаги цял живот съм била 45кг/160см ръст/независимо какво ям/,но от как тръгнах на тренировки станах 47 кг,което направо ме вбесява много зверски-предполагах че след като винаги съм била 45 кг ако включа малко натоваране бързо ще махна 3-4 килца-логично ми се струва при условие ,че без тренировки винаги съм била 44-45 кг зна4и при натоварване би трябвало да намалеят килата.мускули определено не съм направила защото дънките си ми седят по същия начин като преди-как може да тренирам  и да качвам 2 кг? :x :x :x ужас-утре мисля да си купя л-карнитин за колко време ще ми помогне да сваля-целта ми е 42кг. :evil:  :twisted:  :evil:

06.04.06
22:36

[quote author=“evapl”]Здравейте,от 2 месеца ходя на фитнес 2 пъти седмично/30мин-пътека+60мин.уреди/храня се така както съм си хапвала и преди това-реших ,че няма да е зле за морето да сваля 3 - 4 кг .за информация винаги цял живот съм била 45кг/160см ръст/независимо какво ям/,но от как тръгнах на тренировки станах 47 кг,което направо ме вбесява много зверски-предполагах че след като винаги съм била 45 кг ако включа малко натоваране бързо ще махна 3-4 килца-логично ми се струва при условие ,че без тренировки винаги съм била 44-45 кг зна4и при натоварване би трябвало да намалеят килата.мускули определено не съм направила защото дънките си ми седят по същия начин като преди-как може да тренирам  и да качвам 2 кг? :x :x :x ужас-утре мисля да си купя л-карнитин за колко време ще ми помогне да сваля-целта ми е 42кг. :evil:  :twisted:  :evil:

месец и ще ги свалиш според мен
а откаде си ?
софия ли

EV

06.04.06
22:44

от София съм си да, :wink:  някои пил ли е ябълков оцет?или л-карнитин на Генезис? :roll:

06.04.06
23:19

Нормално е като тренираш да качиш 2-3 кг мускулна маса в началото. Все пак тялото ти реагира на тренировката, няма как. Но това е и хубавото! Тялото ти се стяга и “прибира”! Това е само първоначален резултат от тренировката - не се притеснявай, няма да продължи!  :lol: Просто явно си имала много малко мускулна маса и тялото е реагирало дори и на това леко натоварване!

Потвърждение на това, което казвам, е че въпреки че си качила 2 кг влизаш в старите си дънки! :lol: Това е така, защото при един и същ обем мускул/мазнина мускула е много по-тежък. :idea:

Сигурен съм, че тялото ти сега изглежда по-добре сега на 47 кг, отколкото когато си била на 45! И няма нужда да те видя за да знам, че е така!

09.04.06
14:08

По-добре се гледай в огледалото, а не какво показва кантара. Може само с леко НВД да смъкнеш без карнитин, не е толкова зле положението не се притеснявай

21.04.06
13:06

наистина, обръщай повече внимание на огледалото, а не на кантара. ако все пак целта ти е да сжалиш някое и друго килце, промени си малко храненето. вие жените много си падате по разни чипсове и солетки, които си мислите, че като са леки като грамаж, са и нискокалорични. но в тях се съдържат много повече мазнини, отколкото си мислите. опитаи се да намалиш максимално “junk food” и наблегни на повече белтъчни храни. няма да е зле и да тренираш още един пат седмично - общо 3 пъти.

EV

21.04.06
23:09

не ям чипсове и солетки,не ям тестени работи,малко шоколад от време на време-ям пълнозърнест хляб но не бял -никога.е тва е.зех си Л-карнитин на юнивърса.сладолед не ям  да добавя. :lol:
HA

22.04.06
18:48

Нещо леко извън темата:

Наистина ли мускулите са по-тежки от мазините, защото досега си мислех че е обратното.Един 100кг. шишко и един 100кг. културист при една и съща височина културиста иглежда много по-едър???

Sportex

22.04.06
20:00

[quote author=“hari_89”]Нещо леко извън темата:

Наистина ли мускулите са по-тежки от мазините, защото досега си мислех че е обратното.Един 100кг. шишко и един 100кг. културист при една и съща височина културиста иглежда много по-едър???

По-едър е културиста, защото муслулите създават такава илюзия. Имери бедрото на един дебелак и на един култорист с еднакви килограми.
Мазнините в тялото на с по-малка плътност просто.

22.04.06
20:10

Аз ще разгледам другата страна на въпроса:
Преди да почваш с карнитин и оцети ти препоръчвам да поразгледаш из сайта,да се осведомиш да хранене и тренировки и да питаш ако има нещо неясно.Защото ако не си заместила мазнина с мускул означава,че си качила само мазнина и има нещо нередно в режима ти,което ако не коригираш никакви добавки няма да ти помогнат да свалиш излишното.

оцета е гаден,сигурно вече си го пробвала ама аз лично се подувах от него...ти си знаеш :wink:

27.08.06
14:42

Мускула тежи 2,3 пъти повече от мазнините...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1