За един френд..

ForsakenSoul

06.04.06
22:30

Искам да питам от името на 1 френд - той е пълен и иска да тренва за релеф. Повторениа, по колко вида упражнения за опр. вид мускули, серии, хранене - всичко. Има и няколко конкретни въпроса - като прави с крива и права щанга от стоеж, нужно ли е да прави и седнал - на скот?!?! И по колко упраж и серии да прави за гърди! Мерси предварително и моля да пишат хора с различно мнение от - “Да прегледа форума ще намери всичко” Ако може дайте поне линкс :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:23.

06.04.06
22:40

[quote author=“ForsakenSoul”]Искам да питам от името на 1 френд - той е пълен и иска да тренва за релеф. Повторениа, по колко вида упражнения за опр. вид мускули, серии, хранене - всичко. Има и няколко конкретни въпроса - като прави с крива и права щанга от стоеж, нужно ли е да прави и седнал - на скот?!?! И по колко упраж и серии да прави за гърди! Мерси предварително и моля да пишат хора с различно мнение от - “Да прегледа форума ще намери всичко” Ако може дайте поне линкс :)

еми щом иска да има релеф и да изчисти мазнините трябва да започне диетка
и да зима Л-карнитин или пък фет-бърнър
кажи какъв стаж има и ще ти кажа всичко

ForsakenSoul

06.04.06
23:37

около 2 месеца... ама той до сега си е тренвал малко, в смисъл няма смисъл да спира да се изчисти и да почне наново нали!?! Иначе взима отскоро Л карнитин

07.04.06
00:09

[quote author=“ForsakenSoul”]около 2 месеца... ама той до сега си е тренвал малко, в смисъл няма смисъл да спира да се изчисти и да почне наново нали!?! Иначе взима отскоро Л карнитин

еми да да си прави кардио 20-30 мин
бягане на пътека,степер такива работи коремни преси както и упражненията по-малко повторения

ForsakenSoul

07.04.06
00:39

Защо упражн с по малко повторения - нали за релеф???

07.04.06
00:44

[quote author=“ForsakenSoul”]Защо упражн с по малко повторения - нали за релеф???

извинявай по 12 повторения и мн интензивно без мн почивка

ForsakenSoul

07.04.06
00:52

и имаше специално едни въпроси отгоре след първите въпроси за тренировката... там за упражн за гърди и такива

07.04.06
13:51

Намери програма за маса за начинаещи от сайта. Програмата за релеф не се различава от тази за маса. И 3-4 пъти в седмицата кардио дейност(велоергометър, пътека, бягане, скачане на въже и тн.).


[quote author=“ForsakenSoul”]Има и няколко конкретни въпроса - като прави с крива и права щанга от стоеж, нужно ли е да прави и седнал - на скот?!?! И по колко упраж и серии да прави за гърди!

Повторенията за гърди са показани в програмите в сайта.
И като прави с крива и права щанга от соеж не е нужно да прави и скотово. Въобще няма нищо задължително, което всички трябва да правят. Каквото му действа това да прави  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1