протеини или аминокиселини?

SA

26.07.04
23:31

висок съм 180, тежа около 75кг, имам съвсем малко мазнини по тялото си, целта ми е да натрупам малко маса (ако може орелефена).
какво да използвам - протеини или аминокиселини?

ВН

26.07.04
23:33

Какъв е хранителният ти режим?

SA

27.07.04
10:00

нямам точно определен хранителен режим (диета)

общо взето сутрин си хапвам плодове, пия витамини и ям корнфлейкс с мляко, на обяд ям салата с пилешко месо (обикновено), следобяд си хапвам сладолед, а вечерта пак салата с пилешко или някаква друга манджа.

27.07.04
13:17

[quote author=“salis”]нямам точно определен хранителен режим (диета)

общо взето сутрин си хапвам плодове, пия витамини и ям корнфлейкс с мляко, на обяд ям салата с пилешко месо (обикновено), следобяд си хапвам сладолед, а вечерта пак салата с пилешко или някаква друга манджа.

Така маса няма да видиш. Ако имаш възможност увеличи яденетата на поне 5. Ако ли пък си зает купи си някакъв гейнър и пий протеинови шейкове като заместител на ядене. Все пак е добре да прочетеш раздел хранене и на базата на информацията там да си съставиш диета.

SA

27.07.04
13:59

ами нещо ми е трудно сам да си направя диета (прочел съм раздел хранене)
последно кое е по-добре да пия - аминокиселини или протеини?
(освен маса искам и релеф!)

27.07.04
14:30

мммм като за  начало можеш да видиш важните теми за аминокиселини и протеини, да прочетеш от сайта необходимата информация и тогава да задаваш такива въпроси. Като твоя въпрос има по един на всеки 2-3 дена !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1