07.04.06
11:42
Питам ви за гейнер. При мен нещо става на топчета и половината заминава в мивката... :? Не се разтваря както трябва. И още един вьпрос: Колко време след като сьм го разтворил мога да го изпия ( питам защото днес го оставих да престои 30 мин за да се разтвори хубаво и после го изпих ) да не му се развалят качествата? :roll:
Ред: Петко К
Моля, внимавайте къде пускате темите.
07.04.06
12:37
В грешен раздел си.
Гейнърът не е проблем да престой малко, мисля че само креатинът не трябваше да се оставя. И при мен се получаваше това със слабото разтваряне, най-добре става с миксер, доколкото разбрах.
Аз му схванах цаката (Mega Mass 3000),преди слагах първо гейнърчето и после млякото и в шейка,но ставаха някви топчета.За това вече първо млякото и след това гейнъра и в шейкъра всичко става перфект :wink:
[quote author=“StronG™”]Питам ви за гейнер. При мен нещо става на топчета и половината заминава в мивката... :? Не се разтваря както трябва. И още един вьпрос: Колко време след като сьм го разтворил мога да го изпия ( питам защото днес го оставих да престои 30 мин за да се разтвори хубаво и после го изпих ) да не му се развалят качествата? :roll:
Ред: Петко К
Моля, внимавайте къде пускате темите.
еми.. да миксера е спасението иначе според мене няма по добар начин :roll:
15.04.06
18:48
Има и един по-примитивен, но успешен метод. Слагаш вода и протеина в шише и слагаш 2-3 лешника и клатиш. Не знам що ама се разбива по-добре така. Само гледай да не се задавиш с лешниците :)