Налага се да играя футбол по време на НВД-то си

07.04.06
18:13

Значи работата е следната. От първи април съм на НВД, въглехидратите са ми около 100гр дневно. Ходя като пребит и още не съм привикнал, на моменти блокирам направо. Фирмата, в която работя ще участва в турнир по мини футбол в зала, срещите са утре и основно в неделя. Това прави по три здрави мача на ден. Малко съм объркан и не знам какво да предприема през тези два дни, не ми се ще да си развалям диетата и да си посягам на мускулната маса. Днес се наслушах на всякакви препоръки, от шоколад преди, или след мача, суроватъчен протеин по време на, обилна храна, прости въглехидрати нонстоп и т.н.
Ще ми се да чуя мнения и от вас. Наличните ми добавки са суроватъчен протеин, BCAA и ефедрин.

07.04.06
18:34

това е може би малко офтопик...
аз съм на НВД от около месец и половина (под 90 гр. въгл. на ден) и нито един ден не съм се чувствал отпаднал. тичам 3 пъти седмично и съм в залата също 3 пъти седмично. Свалил съм около 8 кг. според мен нещо в хранителния ти режим куца - витамини ли не си набавяш, протеини ли - не знам - сметни си, но не би трябвало да се чувстваш отпаднал ако всичко ти е наред. Ясно е, че за 24 часа няма как да “поправиш” това състояние, но ефедрина е последното което трябва да вземеш. Аз лично бих заложил на млечен шоколад преди и след мача и двойни дози витамини по принцип.

07.04.06
19:19

[quote author=“Neo”]Значи работата е следната. От първи април съм на НВД, въглехидратите са ми около 100гр дневно. Ходя като пребит и още не съм привикнал, на моменти блокирам направо. Фирмата, в която работя ще участва в турнир по мини футбол в зала, срещите са утре и основно в неделя. Това прави по три здрави мача на ден. Малко съм объркан и не знам какво да предприема през тези два дни, не ми се ще да си развалям диетата и да си посягам на мускулната маса. Днес се наслушах на всякакви препоръки, от шоколад преди, или след мача, суроватъчен протеин по време на, обилна храна, прости въглехидрати нонстоп и т.н.
Ще ми се да чуя мнения и от вас. Наличните ми добавки са суроватъчен протеин, BCAA и ефедрин.

Това е нормално...Тъйкато мозъка се храни с въглехидрати,а ти си НВД=>няма храна за мозъка и затова блокираш.Незнам и аз кво да те посъветвам,според мен най-добре не играй,ако има такава възможност.

07.04.06
20:01

Да, аз съм наясно защо съм така, още една седмица и ще свикна, но не е в това въпроса. Ако се бъхтя два дена така, ще стопя много мускул, а искам да го избегна това, ако има начин. Не искам да си посягам и на диетата, но все пак това е от второстепенно значение,  поправимо е.

11.04.06
00:03

За НВД, най-добре питай в spidrsport.com Има хора там, които разбират.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1