малък съвет!

07.04.06
21:46

Здравеите от 1 месец ходя на фитнес 4-5 пъти в седмицата и сам 174-175 см и сам 78-79кг и въпроса ми е кое е по добре да вземам креатин за да натрупам мускулна маса и чак след това да се поизчистя или да вземам Л-карнитин за да се изчистя защото искам да махна мазнините!Но ме посъветваха първо да почна на креатин за да натрупам маса!И сега да не почвам да чистя веднага!Дано да разберете точно какво искам да питам: :lol:

07.04.06
22:32

[quote author=“ANTIKILLER”]Здравеите от 1 месец ходя на фитнес 4-5 пъти в седмицата и сам 174-175 см и сам 78-79кг и въпроса ми е кое е по добре да вземам креатин за да натрупам мускулна маса и чак след това да се поизчистя или да вземам Л-карнитин за да се изчистя защото искам да махна мазнините!Но ме посъветваха първо да почна на креатин за да натрупам маса!И сега да не почвам да чистя веднага!Дано да разберете точно какво искам да
питам: :lol:

взимай креатин качи още малко килца
април и половината на май трен за маса
и после си земи л-карнитин да чистиш и орелефяваш
за да си готов за лятото ала бала плажчета путки майни С-класи
сещаш се :)

07.04.06
23:47

:lol: мерси за бързият отговор!Ами утре отивам да взема креатин да се назобя едно хубаво че после като изчистя да има какво да покажа отдолу а не пилешки мускули:) хехехехехе :)

KONUS_A

08.04.06
07:59

Не че искам да те настройвам писимистично но за един месец от пилешки най-много кокоши да станат така че не се надявай много.Ако искаше да бадеш ок за лятото трябваше да си почнал поне ноември да трупаш и кам февруари началото на март да почнеш да чистиш. :?

08.04.06
09:37

Повярвай ми почвай да сваляш, като начинаещ дори ще качиш малко мускулна маса.Не ти трябва креатин !

08.04.06
09:41

[quote author=“KONUS_A”]Не че искам да те настройвам писимистично но за един месец от пилешки най-много кокоши да станат така че не се надявай много.Ако искаше да бадеш ок за лятото трябваше да си почнал поне ноември да трупаш и кам февруари началото на март да почнеш да чистиш. :?

Напълно прав. Който е почивал цяла зима сега да почва да качва маса за 1-2 месеца (не говорим за химиците) не е много удачно. Пък и 78-79 кг. за 174-175 см не мисля че са малко така че моят съвет е също да почнеш да изчистваш.

08.04.06
16:38

Ами незнам мисля да взема креатин да натрупам аз не съм казал задължително за лятото да сам с някво яко тяло знам че няма да стане аз не търся бърз резултат!Така че според вас кое е по добро да натрупам малко мускулна маса като вземам креатин и после да почна да чистя или сега да почна с чистенето и после да трупам мускулна маса! :)

08.04.06
18:04

Първо стажа ти е малък за креатин.
Първо чисти, а като минат летните месеци събери пари и тогава си купи добавки.

21.04.06
13:13

братле, тези 4-5 пъти седмично ми се струват много като за начало. така според мен бързо ще се преумориш, а може и да претренираш! пробвай да тренираш 3, максимум 4 пъти седмично. а пак след 2-3 месеца, ако искаш, сложи още една тренировка. само че тогава ти трябва здраво възстановяване, повярвай ми! а с креатина не бързай. изчакай поне още месец. и без това сега организмът ти си расте от само себе си, защото досега не си го подлагал на натоварване.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1