Пет килограма - две седмици

08.04.06
23:51

Вече 2 седмици съм на следната диета:2 кофички кисело мляко(обезмаслено-0.5%) плодове,зеленчуци и месо.Дневното ми меню е:2-3 кофички кисело мляко,2 ябълки или 2 портокала и евентуално салата или 150 гр шунка.Първите дни бяха трудни,но си заслужава.Какво мислите за диетата?За 2 седмици съм свалил 5 кг.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 19:12.

08.04.06
23:52

Мисля, че не струва. Чете ли изобщо нещо от сайта и форума?

Това е диета?! Вредиш си. Отдели няколко, часа, почети тук, направи едно НВД и го пусни тук да го коментираме. Диетата няма нищо общо с гладуването - просто трябва да знаеш какво да ядеш и по колко  :wink:

09.04.06
00:05

Ми нз що мислите,че НВД е най-добрия вариант.За мен не е тъй като е много сложна за изпълнение.То не било ядки,то не било извара и тн...бях си направил нвд и го спазвах 1 месец при което не бях мръднал 1 гр и страшно много се ядосах,защото цял месец се ограничавах,а ефект никакъв :(.Защо да си вредя?2 кисели млека,2 ябълки една салата с шунка за обяд не е ли предостатъчно?Аз нямам проблем да спазвам диетата просто исках да я споделя :).

09.04.06
10:39

За момента няма да имаш проблеми, но си помисли след месец напримир като ти писне и пак почнеш с пиците и сладоледите. Пак ще пуснеш тема в раздела “Помогнете” :?  НВДто не е диета, а начин на хранене и ти трябва да си го нагодиш така, че да не го чувстваш като диета, защото рано или късно пак ще почнеш да ядеш боклуци.

09.04.06
15:10

[quote author=“Voltmachine”]За момента няма да имаш проблеми, но си помисли след месец напримир като ти писне и пак почнеш с пиците и сладоледите. Пак ще пуснеш тема в раздела “Помогнете” :?  НВДто не е диета, а начин на хранене и ти трябва да си го нагодиш така, че да не го чувстваш като диета, защото рано или късно пак ще почнеш да ядеш боклуци.

По тая логика той и НВД да прави, ако след тва почне да яде боклуци пак ще стане 100 кила.Не е ли така.Друг е въпроса че тва неговото е бавна смърт за организма.За мен най-важно е човек да се научи да се храни правилно и здравословно.

09.04.06
18:54

Не е важно просто да сваляш - важно е какво сваляш.Твоята диета е грешна - първо че ще загубиш много мускул и второ че като почнеш да ядеш нормално (не да се тъпчеш с пици и други работи) ще ги възвърнеш тези килограми много бързо.

09.04.06
21:12

Ми в случая и спазваштия НВД като почне да се храни нормално ще качи килограмите.Все пак едва ли цял живот няма да опиташ шоколад и ще спазваш стриктно НВД.Едва ли ще ти е приятно цял живот да поемаш овесени ядки,черен хляб и тн..На мен не ми пречи дневния прием на храна даже се чувствам много добре.Ходя да блъскам в залата по 3 пъти на седмица и правя кардио 2 пъти хапвам си по малко и се чувствам страхотно.Надявам се и,че след като почна да си позволявам малки волности в допустими количества като шоколад и тн.ще успея да спазвам мярка.

09.04.06
22:47

Човече абсолютно като теб мислих и аз обаче уви.Недей прави тая грешка и слушай какво ти се говори.Ти си свалил вода и мускулна маса.Веднага щом започнеш да се храниш в по-големи количества дори и здравословно ще качиш килограмите обратно.Разбери организмът е сериозно нещо и шега с него не бива.

09.04.06
22:52

[quote author=”Агаменнон”]Ми в случая и спазваштия НВД като почне да се храни нормално ще качи килограмите.Все пак едва ли цял живот няма да опиташ шоколад и ще спазваш стриктно НВД.Едва ли ще ти е приятно цял живот да поемаш овесени ядки,черен хляб и тн..На мен не ми пречи дневния прием на храна даже се чувствам много добре.Ходя да блъскам в залата по 3 пъти на седмица и правя кардио 2 пъти хапвам си по малко и се чувствам страхотно.Надявам се и,че след като почна да си позволявам малки волности в допустими количества като шоколад и тн.ще успея да спазвам мярка.

как така да се храни нормално ?! има ли ненормално хранене ? от къде знаеш примерно моите хранителни навици ? аз може пък да не обичам коли, пици и т.н. ... не е казано никъде, ама абсолютно никъде че трябва цял живот да не близваш захар и т.н. - можеш да си ядеш, то си е за тебе .. всеки за себе си отговаря

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1