Помогнете ми със съвет!

09.04.06
09:25

На 36 години съм.Височина 172, 54 кг.От няколко месеца тренирам във фитнесзала.Стремя се към увели4аване на мускулната маса. Старая да се натоварвам с много тежести. Хапвам нормално. Килограмите ми са същите.Но от няколко седмици наблюдавам провисване на кожата - в областта на корема (и други 4асти).След раждането на децата ми кожата на корема ми се преразтегна и се с добих с малко мазни4ко корем4е. Но след тези тренировки, то съвсем омекна. И като цяло 4увствам кожата си по-отпусната и мека.Озна4ава ли това, 4е не се натоварвам достатъ4но и трупам мазнини?В момента кожата на корема ми е с 5 номера по-голяма.Помогнете ми!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1