09.04.06
19:30
Искам само да видите колко много ни лъжат в цените за хранителните добавки(суплементи)
ето разгледайте тези два сайта просто не мога да повярвям каква е тая надценка
http://www.optimumnutrition.com и http://www.power-beauty.com/
1000 гр Глутамин $62.99 което е 100 лева,а в магазина е 600 гр 120 лева
09.04.06
19:36
Многократно е обсъждано това и разликата е много по-голяма. На официалния сайт цените са стабилни, за да може да печелят дистибутори като бб.ком Например при нас 920 гр. суроватка е 62 лева, а при тях към 18 лева. Наскоро имаше такава тема, виж там.
Така е :evil: Хората искат пари да прават и докато в БГ сичко е като “протеина” на Нутрим и креатина на JK ше сме принудени да купуваме добавки на космически цени
09.04.06
19:40
[quote author=“manson”]Многократно е обсъждано това и разликата е много по-голяма. На официалния сайт цените са стабилни, за да може да печелят дистибутори като бб.ком Например при нас 920 гр. суроватка е 62 лева, а при тях към 18 лева. Наскоро имаше такава тема, виж там.
Извинявай не сам видял
Според теб има ли някакъф начин да си поръчам
Имам там приятел мисля да го питам дали може да ми купи и да ми ги прати
както и са гледам в ибей също се продават и излизат изгодно
09.04.06
20:21
Не са измамници хората правят пари - като не искаш не купувай. Не ти е жизнено важно. Жалкото е, че това, което правят като надценка вносителите на добавки го правят и при сделките за доставка на лекарства за онкоболните - просто ужасявaщо. :?
09.04.06
20:25
Ами можеш да поръчваш, но не съм много наясно нито колко плащаш отгоре, нито с доставки и т.н. Не мога да ти помогна.
09.04.06
21:28
Братле логично е да има надценка се пак на сичко това се плаща мито и т.н.
Освен това транспортът също не е безплатен.Измамници не са Оптимум а вероятно дистрибуторите които слагат прекалено голяма надценка,но в крайна сметка никой не е задължен да си купува продуктите им :wink:
09.04.06
21:35
[quote author=“PowerWave”]Братле логично е да има надценка се пак на сичко това се плаща мито и т.н.
Освен това транспортът също не е безплатен.Измамници не са Оптимум а вероятно дистрибуторите които слагат прекалено голяма надценка,но в крайна сметка никой не е задължен да си купува продуктите им :wink:
Дам така е прав си никой не е задължен,но мн ми харесват
Ще си ги поръчам от Ибей.ком така реших излиза някаде 50 кинта по-евтино отколкото в магазина да си го земеш
мисля че е далавера
09.04.06
23:29
Цените се определят на базата на пазарния механизъм, което значи, че тези цени за момента са оптимални след като вие купувате на тях и те успяват да си продадат внесеното - и вълкът сит, и агнето цяло, а ако всички спрем да купуваме, ще паднат цените :)
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“PowerWave”]Братле логично е да има надценка се пак на сичко това се плаща мито и т.н.
Дам така е прав си никой не е задължен,но мн ми харесват
Ще си ги поръчам от Ибей.ком така реших излиза някаде 50 кинта по-евтино отколкото в магазина да си го земеш
мисля че е далавера
Ибей не правят доставки до БГ, то иначе всички щяхме да пазаруваме от електронните сайтове не само добавки, но и техника и много други неща.
Значи направих една сметка...
Ако ще поръчваш от http://www.bodybuilding.com/:
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Gold Standard e $28.89 + $49.99 за интернационалния шипинг е грубо $78 или 125лв.
За щатите доставката е между 6 и 12 долара.
11.04.06
07:35
[quote author=“Buzinho”]Ибей не правят доставки до БГ, то иначе всички щяхме да пазаруваме от електронните сайтове не само добавки, но и техника и много други неща.
Тука си в грешка зависи от кого копуваш по и-бей(е-Вау не е фирма която продава стоки ами която побликува като обяви даречем) някой продавачи предлагат доставка до целия свят и е на разумна цена.
П.П.
http://cgi.ebay.com/ANABOL-AMP-CrEE-Creatine-Ribose-HMB-Methoxy-Chrysin_W0QQitemZ9506666648QQcategoryZ19261QQrdZ1QQcmdZViewItem
Например този продавач съм го ползвал поне 10 пати и тои предлага интернационална доставка и струва само 5 $ за всяка друга опаковка добавяш 3$
това е далавера според мене.
Аз лично си копувам добавките само онлине освен протеините щтото ного тежат и там доставката излиза малко по дебела и ми е по евтино аз да си ги купя от магазина.
11.04.06
11:23
[quote author=“Buzinho”]Ибей не правят доставки до БГ, то иначе всички щяхме да пазаруваме от електронните сайтове не само добавки, но и техника и много други неща.
в грешка си този сайт е наистина за публикация на обяви .Казва се аукцион .Доставка до БГ има скоро си поръчах една камера платих 20% ДДС и 5 % мито .Всичко добре обаче тъпаците рещиха да ми сложат такси и на шипинга ,много се ядосахме ама ко да са прай плащаш инаъче не става но все пак камера която в БГ я няма или ако е има струва към 1200$ на мен ми излезе 600$ пак е добра сделка :)))