Прием на пшеничен зародиш

10.04.06
09:51

По кое време на деня е най-подходящ приема на пшеничний зародиш?
Към 10 часа става ли или преди тренировка,защото си ям овесени ядки за закуска към 8 часа.

10.04.06
10:01

Аз го смесвам с овесените ядки сутрин.

10.04.06
14:24

да и аз мисля че сутрин кат станеш е най-добре с овесените да го миксваш, при мен имаше ефект, но гледай да не прекаляваш с пш.зародиш :wink:

10.04.06
15:18

.[quote author=“alex”]да и аз мисля че сутрин кат станеш е най-добре с овесените да го миксваш, при мен имаше ефект, но гледай да не прекаляваш с пш.зародиш :wink:

И аз доскоро така правех , но така се разваляше вкуса на овесените ядки и затова сега слагам 2 лъжици в 1 чаша и го изпивам наведнъж :wink:

RE

10.04.06
15:31

Не знам как е при вас , обаче на мен ми действа много добре на имунната система пш.зародиш.Като почувствам , че настивам нещо или се разболявам 2 лъжици и след 1 час съм в форма.

[quote author=“alex”]да и аз мисля че сутрин кат станеш е най-добре с овесените да го миксваш, при мен имаше ефект, но гледай да не прекаляваш с пш.зародиш :wink:

Ям опаковка от пшеничен зародиш (тая зелената) на 2 пъти,не виждам да е проблем :wink: .Не е вкусен, но като го разбия с едно за шеикъри люспите изчезват и става лесен за ПИЕНЕ.

11.04.06
10:31

[quote author=“MI5”][quote author=“alex”]да и аз мисля че сутрин кат станеш е най-добре с овесените да го миксваш, при мен имаше ефект, но гледай да не прекаляваш с пш.зародиш :wink:

Ям опаковка от пшеничен зародиш (тая зелената) на 2 пъти,не виждам да е проблем :wink: .Не е вкусен, но като го разбия с едно за шеикъри люспите изчезват и става лесен за ПИЕНЕ.

А пък аз оная жълтата за 10 дена :lol: !

Изразявайте се по ясно , колко грама е това , по принцип по-вече от 2-3 лъжици не е нужно.

12.04.06
11:38

А може ли да се ‘предозира’ тоя пшеничен зародиш?
Защото на мен ми е вкусен с кисело мляко и го ям почти всеки ден - една опаковка за 4-5 дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1