11.04.06
15:50
Така преди да напиша искам да кажа ,че знам какво е НВД знам и другите неща такаче не пишете по добре НВД и прочее :lol: ...
Така тъй като бала ми е след месец и половина и искам да свалия маскимално килограми (още поне 7 ...)...
Принципно съм си на моя диета (не баш НВД просто отрицателен калориен баланс с ограничение на въглехидратите и някой храни ,сладко не съм ял не помния от кога хляб по 1 филия на ден ...) от края на Януари и досега съм смъкнал около 12-3кг ...
Та въпроса ми е добре ли е да правия на всеки 7-ми ден ВВД или да ям само мляко ...
И по колко да ям 2 кофички или 1 на ден?
Правия кардио всеки ден с малки изключения зел съм си карнитин на биофит и супер кътс 3(но него ще го почна като мина само на кисело мляко) ...
Ще почна от другия вторник ,че сега в събота ми е рожденния ден а пък после в понеделник ще се натряскаме и с класа :lol:
11.04.06
16:59
млякото е една от най неподходящите храни когато си на НВД в него се съдержа лактоза - млечната захар не е препоръчително да го пиеш може само сутрин една кофи4ка максимум. Вместо него наблягай на извара и сирене. Зареждащ ден прави на всеки 10 дни това е нормата за мъжете за жените е на всеки 7 дни. И аз в момента чиста взимам л-карнитин и термогенетик свалям по 1кг на седмица и да ти кажа не забелязвам никаква промяна в ММ, демек почти всичкото което свалям е мазнини и вода. И аз не съм баш на НВД щото постепенно преминавам към него в момента държа на 150г въглехидрат на ден той идва единствено от пълнозърнеста закуска сутринта с 200мл мляко 0.1% следващите въглехидрати са ми 30г след тренировка останалото е от салати. Тренирам 6 пъти на седмица като първите три дни с свободни тежести 3 х 5 повторения с по4ивка 3-4мин между сериите след трен 15мин кардио, следващите три дни от седмицата правя по 4 серии х 15 повторения с 30сек. по4ивка между сериите и след трен. 30мин кардио. Кофтито е 4е ве4е по4вам да издухвам съвсем напрао незнам след 2 седмици като мина на 50г въглехират на ден какво ще ми е.
15.04.06
02:20
И аз чистя сега и на ден 2 (понякога 3) кофички 2% не ми мърдат :roll:
15.04.06
08:53
[quote author=“Lenks”]знам какво е НВД знам и другите неща такаче не пишете по добре НВД и прочее :lol: ...
Като знаеш и “другите неща”, нямаше да питаш, а щеше сам да си отговориш. По-безумна диета не бях виждал (имам в предвид и диетата на мляко и количеството за което питаш). Но не мисля да ти обяснявам защо е вредна, опасна и т.н.