11.04.06
17:09
Здравейте! Бих искала да попитам (сигурно тъп въпрос, ама...)дали л-карнитинът може да повлияе на целулита. На 30 г. съм, висока съм 170, 53 кг. Изглеждам сносно, ходя на фитнес 3 пъти седмично от около година и вече има видим ефект-оформена и по-стегната съм. Каквото и да правя обаче, целулитът ми по дупето не намалява особено. Само аз си го знам, но много ме дразни.От 2 м пия и л-карнитин, та се чудя има ли смисъл и възможно ли е да ми помогне в борбата с целулита. Благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
12.04.06
15:18
Доколкото знам Л.карнетина се пие за да ти дава сила по време на тренировката,по скоро разните фет-върнари може би ще помогнат(но несъм ги ползвала).Аз го имам същия промлем и от скоро започнах да си права масажи с антицелолитен крем и ръкохватка за масаж(тези с “бодличките” на “Орифлейм”).Миналото лято го правих и имаше ефект,но трябва да се прави по 2 пъти на ден и то редовно.Най-добрата комбинация е:СПОРТ,ДИЕТА,МАСАЖ-3 в 1 :wink:
Здравей, значи борбата с целулита е дълга и упорита и най-вече трябва да е комплексна,не мисля че карнитина ще ти помогне, а и той не е за да ти дава сила а подпомага изгарянето на мазнините ,а срещу целулита трябва добра диета ,здравословна,а не от “еднодневките” много вода задължително спорт ,може също да се включат антицелулитни масажи ,и също трябва да се въоръжиш с много търпение успех
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече