FatBurner+LCarnitin?

VI

11.04.06
19:05

Здравейте ! Направо по-темата : Целта ми е релеф , най-вече така известните “плочки” ! Мисля да си взема FatBurner и LCarnitin но се колебая на коя фирма да са те (като се има в предвид ,че не разполагам с много финанси да кажем 40 и за двете :) ) Ориентирал съм се към BioGame и American Fitnes. Някой пробвал ли е някои техен  Burner/LCarnitin , какво мисли ?
малко информация за мен :
18 години/8 месеца стаж/88 кг./176см/имам малко коремче :) ходя 4пъти в седмицата на фитнес,1-2пъти на плуване и от време на време играя баскетбол.
Целта ми е до 28 Май да се стегна за бала !  Поне 5-7кг да смъкна като запазя своята ММ
Надявам се да ме разберете , благодаря Ви предварително :}

12.04.06
18:17

И аз съм така самоче съм 178см и 90кг :)
Аз лично съм си взел по скъпи добавки но гледам ,че тука някой хора пропоръчваха този бърнар на American Fitnes ако не се лъжа ...

EL

15.04.06
23:57

[quote author=“Lenks”]И аз съм така самоче съм 178см и 90кг :)
Аз лично съм си взел по скъпи добавки но гледам ,че тука някой хора пропоръчваха този бърнар на American Fitnes ако не се лъжа ...

American Muscle

28.05.06
16:29

Е, днес е 28ми, стегна ли се, аджеба, че и аз съм тръгнал по този път?  :)
American Muscle Super Fat Burner + L Carnitine?

29.05.06
01:25

Ей тука ви е грешката момчета, дето си мислите, че като го решите и за 2 месеца и хоп - готово... ама не.... това е същото като - “ей, след 3 месеца ше ходя на море, дай да почна да тренирам и да стана як и да ми се кефят мацките...”  :roll:

За месец и половина плочки се правят по доста по-различен от един FatBurner и един L-Carnitine начин.... дооооста по-различен... особено, когато имаш “коремче”.... мисля, че форума има нужда от една тема, в която тия митове да бъдат развенчани веднъж за винаги :)

Иначе, понеже темата е повдигната и има този смисъл - който иска за три месеца да се прави на друг заради морето - ако няма да зоби, върти ядене и прави разни много НЕздравословни неща - да се откаже и да си върши своята си тренировка... ако си промените храненето и тренирате интензивно може и да постегнете малко физиката и да зачистите тук-там... и това няма да е малко :) Но с малък стаж и 2-3 месеца “проекти” - човешкия организъм това не го може, освен ако не бъде много сериозно подпомогнат :) :) :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1