Как повлия фитнеса на здравословното ви състояние като цяло?

AN

12.04.06
20:00

Както всички спортове и фитнеса си има добри и лоши страни.Интересно ми е как се отразява тои на “обществото” като цяло.

12.04.06
20:06

Имал съм леки травми, но като цяло го подобри

12.04.06
20:35

[quote author=“m0nst3r”]Имал съм леки травми, но като цяло го подобри

и аз така - ама де да знае човек някой ден какви проблеми ще си имаме със ставите  :roll:

12.04.06
22:24

[quote author=“sub_eleven”][quote author=“m0nst3r”]Имал съм леки травми, но като цяло го подобри

и аз така - ама де да знае човек някой ден какви проблеми ще си имаме със ставите  :roll:

На стари години ли имаш в предвид?
Е извинявай, ама да имаш толкова здрави стави ,ако означава да си някаква хърба.. Не си струва

InDaHEad

12.04.06
22:26

Абе аз не знам ама откакто тренирам съм супер изморен и по цял ден ми се спи.Вече следобед спя секи ден като някъв пенсионер :wink:

12.04.06
22:31

[quote author=“PowerWave”]Абе аз не знам ама откакто тренирам съм супер изморен и по цял ден ми се спи.Вече следобед спя секи ден като някъв пенсионер :wink:

И все пак ми е мания.

12.04.06
23:32

Фитнеса е много полезен спорт. Подобрява тялото, а и психически ме кара да се чувствам добре. Мисля, че никога няма да спра да тренирам. Преди седмица започнах отново да тренирам след като ме беше ударила кола. Бях забравил колко е прияно да спортуваш... :wink:

12.04.06
23:35

В началото леки травми, но никога не съм мислел за отказване по тази причина. Като си оправих техниката на всички упражнения и нямаше травми вече.

energymax

13.04.06
00:04

Само добро,бях 9-ти клас когато започнах- 62кг,болнаво дете,карах по няколко ангини,плевмонии и какво ли не,отделно всеки ме понатупваше,смених училището 9-ти клас всеки от курса бе биеше на канадска,12-ти клас биех всички на канадска,не боледувах вече влязах след това в казармата 96кг с ръка 45см(след влизането 3 години спрях да тренирам и се бях превърнал в мърда :) )!
Като цяло съм доволен и то много вече ми е начин на живот!

RE

13.04.06
00:07

като изключим контузиите,добре повлиява :wink:

^Vlastelina^

13.04.06
00:39

Тренирам вече 1 година и се чувствам страхотно. От както съм почнал единствено имах една настинка през октомври(когато бях спрял за 2 3 седмици тренировка и явно на това се дължеше). Все още съм нямал травми и се надявам за напред да нямам...
Като цяло съм многооооо доволен от този спорт и едвали скоро ще сприрам тренировки  :)

Здравето е най-важно за това спортувайте  :)

13.04.06
10:16

[quote author=”^Vlastelina^”]От както съм почнал единствено имах една настинка през октомври(когато бях спрял за 2 3 седмици тренировка и явно на това се дължеше)

между другото аз не съм боледувал от когато започнах фитнеса - преди година...тези дни се чудих дори как цяла зима настинка не ме свали....дали е от фитнеса? не мога да си обясня?

13.04.06
12:05

Лошото е , че аз не мога да отговоря точно на този въпрос, защото от както се помня все съм правил някакви упражнения с тежести. Първите ми гирички по 3кг  :lol:  баща ми ги купи когато съм бил 3-4 клас не помня вече , и досега съм събрал доста железа в къщи :) . Но в периодите когато съм спирал да тренирам по една или друга причина, съм се чувствал много зле и отпаднал, е само в началото после се свиква и ставаш нормален :lol: .
А колкото до травмите , няма човек занимавал се с железа дълги години да няма една или друга травма :( ....

13.04.06
13:20

Аз лично започнах да тренирам на 29, защото ми писна да приличам на балон, да се качвам по стълбите с почивка на всяка площадка и да имам сериозни проблеми с хипертония още преди да съм навършил 30. За две години оттогава свалих 30 килограма, промених тотално начина си на живот, изглеждам добре и се чувствам прекрасно в кожата си. Проблеми с травми не съм имал, храня се и тренирам разумно и мога да кажа, че качеството ми на живот се промени много, много значително към по-добро. Фитнесът ми дава здраве, самочувствие, зарежда ме с енергия и вече е неделима част от живота ми, без която не знам как съм карал преди!  :wink:

13.04.06
16:06

Няма да е пресилено, ако кажа, че ако не беше спорта и фитнеса в частност, сега направо ме е страх  да си помисля в какво състояние щъх да съм.

13.04.06
18:46

Отговор № 1 естествено

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1