13.04.06
18:27
Извинявам се че пускам анкета само с два възможни отговора но от по-евтините креатини тези двата се харесват най-много ама се чудя кой да си взема утре.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Сега ако ми кажеш дали го има на Пиротска цена нема да имаш. :D
Сега ако ми кажеш дали го има на Пиротска цена нема да имаш. :D
Ако ме изчакаш до утре ше ти кажа точна цена даже :wink:
[quote author=“Dips”]Не съм пил и от 2-те фирми,но според мен по-хубава е Weider. :oops:
Как прецени тогава? Много са ми смешни такива анкети.. креатина на коя фирма е по-добър? Сега ако се сравняват оптимум и атлетик ок, но в случая как преценявате кой креатин е по-добър без да сте ги пили? По цвета на опаковката?
13.04.06
19:43
BioTech не е БГ фирма! И се чете БайоТек, а не биотеч
13.04.06
19:43
Weider имат два продукта единя е от Viktori series,а другия е в бяла кутия(незнам коя серия :oops: ) ,и цените доста им се различават!
13.04.06
22:20
xaxa.. пичове Bio Tech e немска фирма, има го на Пиротска 1кг. беше около 60 лв. , не съм пил Wieder, но до колкото знам той е по-скъп от Bio Tech, немога да те посъветвам кой от двата да вземеш.
13.04.06
22:54
Значи да ви дам едно изяснение за Wider.Повечето от вас,както и самия аз са ползвали Victory линията.Това е Weider за Европа и има голяма разлика с тоя за америка(във бялите кутии).Аз лично не намирам нищо по различно във виктори линията от другите,даже напротив мисля,че марки като Универсал,Ултимат,Оптимум,Байотек са по-добри от него.Не казвам обаче че Weider са лоши.Но както вие разбрахте има два вида,аз сравнявам виктори линията.Американската линия е перфектна и по нищо не отстъпва на изброените марки.Аз съм пил Super Whey-100%Whey protein на Weider Victory и не съм очарован.Не се разтвара като хората,а това е малко странно за протеин на толкова високо нивo,но вкуса ми хареса много(шоколад).И нека хората които пускат теми за продукти на Weider да пишат дали е Виктори или Американската серия.Аз разбирасе гласувах за Байотек,ставам техен фен и от сега нататък ще си взимам само техни продукти.Ползвал съм креатина и два вида протеин.Нямам никакви забележки,а само похвали към тази марка.Харесва ми и тяхната политика със пакетите,излиза ти 5-10лв по евтино,защото не плащаш кутията.А и пак го казвам-Немският креатин го водят за най-добър.
Manson от тебе разбрах,че се произнася Байотек,а не Биотек. :D .Радвам се,че научих нещо ново и полезно :wink:
Не съм пил на Уейдър ама от този на Байо Теч съм много доволен и като качество и като цена!
Да 35 лева е 500 гр.Сега отивам да си го купя само дано да го има на Пиротска.Вие от къде сте го куповали?
14.04.06
14:19
биотек мисля
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече