SUPER GAIN и CREATIN STAK

13.04.06
22:46

искам да питам дали е добре да ги използвам и двете заедно и какво ще направя защото като ги пия искам да кача маса на определени места от тялото и ще почна да тичам и да карам колело за да стопя мазнини на определени места от тялото ми!!! добре ли е да ги комбинирам и как ще ми повлиаят????

13.04.06
22:52

не може да качваш маса само на определени места и не може да качваш маса и да топиш мазнини едновременно.. първо масата после чисти

13.04.06
22:57

искам да питам тогава те са на JC добре ли е да ги смесвам и как ще ми се отразят на тялото този SUPER GAIN и CREATIN STAK и ако можете да ми кажете кога да ги пия ????

14.04.06
13:31

значи не мога да ти кажа как ще ти се отразят на тялото не съм на “ти” много много с добавките но иначе за качването и за свалянето не може само на определни места ..и за сваляне е по добре да ходиш да бягаш сигурен съм че с колело ще кара 10-15 мин и никъф ефект няма да има

14.04.06
19:17

[quote author=“FedEx”]не може да качваш маса само на определени места и не може да качваш маса и да топиш мазнини едновременно.. първо масата после чисти

И двете неща, коити си написал не са верни... без проблем може да се акцентира и да развиеш точно определени мускули...

Също така не е проблем да качваш мускулна маса и да гориш мазнините.. просто е по-трудно отколкото да го направиш последователно..

престанете да повтаряте някакви клишета... учите нещата наизуст без да разбирате как функционира човешкото тяло и какви са принципите му..

OD

27.04.06
21:10

Тоя креатин стак дава мн енергия така че си прави сметка дали ще я изразходваш тая енергия!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1