От къде да поръчам

10

14.04.06
10:19

Здрасти, можете ли да ми кажете някакав сайт, от който да си поръчам добавки. Често коментирана е огромната разлика в цените. 100% протеинът на Оптимум е 13-14 $ а тук 62лв. Дори и с доставката ще пристигне на двойно по- ниска цена. За съжаление поръчки се правят само за щатите от сайта на оптимум.Мерси

14.04.06
11:00

[quote author=“100muhi”]Здрасти, можете ли да ми кажете някакав сайт, от който да си поръчам добавки. Често коментирана е огромната разлика в цените. 100% протеинът на Оптимум е 13-14 $ а тук 62лв. Дори и с доставката ще пристигне на двойно по- ниска цена. За съжаление поръчки се правят само за щатите от сайта на оптимум.Мерси

от Ибей можеш да поръчаш пак излиза по изгодно

14.04.06
12:53

Не съм плащал по интернет но до колкото чаткам става така, влизам в ebay.com и на търсачката пиша оптимум нутришън и ми изкарва мн работи. А преди тва треа да съм се регистрирал. И после с кредитна карта ли се плаща? И как точно доставката става от Америка до България?

10

14.04.06
13:59

Има ниакакав сайт- bodibuilding.com.Намерих го днес и 2кг на оптимум излизат с доставката малко пове4е от 50 лв. А тук 1кг е 62лв. Май трябва сериозно да се замислия да откажа покупката на препарати в България. Хубавата новина е, че и да ниамаш кр. карта, можеш да преведеш парички и след 5 дни го имаш

14.04.06
14:24

Наистина ли толкова излизат 2 кила :?:  :!:  :shock:
Как се превеждат пари ,ако не с кртедитна карта...Ще взема да си извадя кредитна да имам и аз...

Като гледам май е само за Щатите и Канада и Западна Европа...

14.04.06
17:40

е къде ги видя тия две кила с доставката за 50лв. на bodybuilding.com 5lbs(2.268kg) с доставката е 59$. Което е към 100лв. В бг се продава за 125. Да не го ворим че ако от митницата ти праснат едно мито ще ти излезе по скъпо.

Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Gold Standard Chocolate $28.89 $28.89
Subtotal:
$28.89
Shipping:
$29.99

TOTAL:
$58.88

едит: доставката от сащ до бг е много скъпа, това ме е отказвало да си взимам доста неща които в щатите са двойно по евтино. да не говорим че това е по стандартната поща, при която гаранция че ще пристигне НЯМА!!! ако е с куриер е 70$+ за най-леките неща.

едит2: и стига сте ревали, че добавките в щатите са много евтини, защото не знаете колко им струва фитнеса - 100 - 200$ месечно най-малко. и не можеш да отидеш еи тъй един-два пъти. трябва да си платиш такса за цял месец. няма единични тренировки.

14.04.06
19:11

Има и по евтини зали от 100-200… но поне залите са големи хубави и си заслужават... при всички положения фитнеса в щатите е по-изгоден от този тук...

14.04.06
20:32

mamaligabg , освен bodybuilding.com има и bodibuilding.com.
Незнам момчето кой е имало предвид.Към втория има дадени различни линкове.

14.04.06
21:46

не съм много съгласен че е по изгоден, но пък вземайки предвид стандарта на живот предполагам че повече хора могат да си го позволят. но май не го правят много:)

предпочитам да давам 1,25лв. на тренировка(като съм с карта излиза горе-долу толкова) отколкото 100$ за мембършип.
това че залата били по хубава може да е плюс за момичетата. на мен не ми пука много стига да има лежанка, много възможни тежести и дъмбели.

15.04.06
00:33

[quote author=“mamaligabg”]не съм много съгласен че е по изгоден, но пък вземайки предвид стандарта на живот предполагам че повече хора могат да си го позволят. но май не го правят много:)

предпочитам да давам 1,25лв. на тренировка(като съм с карта излиза горе-долу толкова) отколкото 100$ за мембършип.
това че залата били по хубава може да е плюс за момичетата. на мен не ми пука много стига да има лежанка, много възможни тежести и дъмбели.

АХАХХА наслушах се на глупости 100-200 ДОлараааа
Имам приятел във САЩ.Живее в Ел-Ей и ми е казвал как варират цените
60$ за 4-членно семейство,всеки ден за период от 1 месец и плюс тва ходи във всеизвестния джим ГОЛД’с
така че си мн неясно с нещата,като нз няма нужда да изказваш някакви некомпетентни мнения по въпроса
Другото което ще кажа е ,че тоя моя приятел работи в некво кафене(верига от кафенета и сладкарници Старбъгс)
работи 8 часа,на час зима по 8 долара така че смятайте,като надвиши работното време му плащат 8 долара +половината 4 долара което се нарича Овертайм ,а след тва плащат тройно

17.04.06
09:35

ок, признавам си че се изказах малко неподготвен, не съм проверявал как вървят цените. просто преди година и нещо бях говорил с братовческа си която също живее в ел ей и от нейния раговор бях останал с впечатлението че са такива цените. според мен може да зависи и от квартала в който си и от залата в която ходиш, но както и да е.

п.п. само тва с твоя приятел дет работел в старбъкс не разбрах защо го каза?!!???

17.04.06
19:25

ми каза го да ти онесни какъв е стандарта на живот на обикновенния чужденец в Америка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1