14.04.06
10:19
Здрасти, можете ли да ми кажете някакав сайт, от който да си поръчам добавки. Често коментирана е огромната разлика в цените. 100% протеинът на Оптимум е 13-14 $ а тук 62лв. Дори и с доставката ще пристигне на двойно по- ниска цена. За съжаление поръчки се правят само за щатите от сайта на оптимум.Мерси
14.04.06
11:00
[quote author=“100muhi”]Здрасти, можете ли да ми кажете някакав сайт, от който да си поръчам добавки. Често коментирана е огромната разлика в цените. 100% протеинът на Оптимум е 13-14 $ а тук 62лв. Дори и с доставката ще пристигне на двойно по- ниска цена. За съжаление поръчки се правят само за щатите от сайта на оптимум.Мерси
от Ибей можеш да поръчаш пак излиза по изгодно
Не съм плащал по интернет но до колкото чаткам става така, влизам в ebay.com и на търсачката пиша оптимум нутришън и ми изкарва мн работи. А преди тва треа да съм се регистрирал. И после с кредитна карта ли се плаща? И как точно доставката става от Америка до България?
14.04.06
13:59
Има ниакакав сайт- bodibuilding.com.Намерих го днес и 2кг на оптимум излизат с доставката малко пове4е от 50 лв. А тук 1кг е 62лв. Май трябва сериозно да се замислия да откажа покупката на препарати в България. Хубавата новина е, че и да ниамаш кр. карта, можеш да преведеш парички и след 5 дни го имаш
Наистина ли толкова излизат 2 кила :?: :!: :shock:
Как се превеждат пари ,ако не с кртедитна карта...Ще взема да си извадя кредитна да имам и аз...
Като гледам май е само за Щатите и Канада и Западна Европа...
14.04.06
17:40
е къде ги видя тия две кила с доставката за 50лв. на bodybuilding.com 5lbs(2.268kg) с доставката е 59$. Което е към 100лв. В бг се продава за 125. Да не го ворим че ако от митницата ти праснат едно мито ще ти излезе по скъпо.
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Gold Standard Chocolate $28.89 $28.89
Subtotal:
$28.89
Shipping:
$29.99
TOTAL:
$58.88
едит: доставката от сащ до бг е много скъпа, това ме е отказвало да си взимам доста неща които в щатите са двойно по евтино. да не говорим че това е по стандартната поща, при която гаранция че ще пристигне НЯМА!!! ако е с куриер е 70$+ за най-леките неща.
едит2: и стига сте ревали, че добавките в щатите са много евтини, защото не знаете колко им струва фитнеса - 100 - 200$ месечно най-малко. и не можеш да отидеш еи тъй един-два пъти. трябва да си платиш такса за цял месец. няма единични тренировки.
Има и по евтини зали от 100-200… но поне залите са големи хубави и си заслужават... при всички положения фитнеса в щатите е по-изгоден от този тук...
mamaligabg , освен bodybuilding.com има и bodibuilding.com.
Незнам момчето кой е имало предвид.Към втория има дадени различни линкове.
14.04.06
21:46
не съм много съгласен че е по изгоден, но пък вземайки предвид стандарта на живот предполагам че повече хора могат да си го позволят. но май не го правят много:)
предпочитам да давам 1,25лв. на тренировка(като съм с карта излиза горе-долу толкова) отколкото 100$ за мембършип.
това че залата били по хубава може да е плюс за момичетата. на мен не ми пука много стига да има лежанка, много възможни тежести и дъмбели.
15.04.06
00:33
[quote author=“mamaligabg”]не съм много съгласен че е по изгоден, но пък вземайки предвид стандарта на живот предполагам че повече хора могат да си го позволят. но май не го правят много:)
предпочитам да давам 1,25лв. на тренировка(като съм с карта излиза горе-долу толкова) отколкото 100$ за мембършип.
това че залата били по хубава може да е плюс за момичетата. на мен не ми пука много стига да има лежанка, много възможни тежести и дъмбели.
АХАХХА наслушах се на глупости 100-200 ДОлараааа
Имам приятел във САЩ.Живее в Ел-Ей и ми е казвал как варират цените
60$ за 4-членно семейство,всеки ден за период от 1 месец и плюс тва ходи във всеизвестния джим ГОЛД’с
така че си мн неясно с нещата,като нз няма нужда да изказваш някакви некомпетентни мнения по въпроса
Другото което ще кажа е ,че тоя моя приятел работи в некво кафене(верига от кафенета и сладкарници Старбъгс)
работи 8 часа,на час зима по 8 долара така че смятайте,като надвиши работното време му плащат 8 долара +половината 4 долара което се нарича Овертайм ,а след тва плащат тройно
17.04.06
09:35
ок, признавам си че се изказах малко неподготвен, не съм проверявал как вървят цените. просто преди година и нещо бях говорил с братовческа си която също живее в ел ей и от нейния раговор бях останал с впечатлението че са такива цените. според мен може да зависи и от квартала в който си и от залата в която ходиш, но както и да е.
п.п. само тва с твоя приятел дет работел в старбъкс не разбрах защо го каза?!!???
17.04.06
19:25
ми каза го да ти онесни какъв е стандарта на живот на обикновенния чужденец в Америка