14.04.06
15:33
Искам да ви попитам вярно ли е това че не е хубаво да се тренират в един ден бицепс и трицепс както и гръб и гърди
Според вас добре ли е тази програмка за трениране
Понеделник:
Гърди-4 серии 8 повторения
Бицепс-4 серии 8 повторения
Перки-4 серии 8 повторения
Предмишница-4 серии 8 повторения
Корем-4 серии 25 повторения
Сряда
Гръб-4 серии 8 повторения
Трицепс-4 серии 8 повторения
Рамо-4 серии 8 повторения
Четвъртък
Гърди-4 серии 8 повторения
Бицепс-4 серии 8 повторения
Крака не искам да тренирам защото имах преди проблем
Можеби някои парво ще се питат защо понеделник сряда и четвъртък а не понеделник сряда и петък ами защото нямам възможност да ходя петък,събута и неделя
Ще съм много благодаре ако ми кажете какво мислите тези които повечко разбирате и се занимавате с фитнес :wink:
14.04.06
16:07
Не ми стана много ясно как точно тренираш. Какво разбираш под перки, щом не е гръб :) . До колкото схванах, правиш само по едно упражнение за мускулна група. Не казваш от колко време тренираш и какви са мерките ти. Във всеки случай не ми харесва, защото има много предмишница, а няма голям смисъл да я тренираш всеки път. Какви проблеми имаш с краката, че не можеш да ги тренираш?
14.04.06
16:36
[quote author=“energiee”]Искам да ви попитам вярно ли е това че не е хубаво да се тренират в един ден бицепс и трицепс както и гръб и гърди
:wink:
ми гръб и гърди не трябва в един ден, щото са големи мускулни групи...а бицепс и трицепс има програми, които ги съчетават в един ден...
Даже в момента аз по такава тренирам...
таи като неискам да слагам нова тема я ми кажете кое точно е упражнениято за перки
14.04.06
23:28
[quote author=“boxko”]таи като неискам да слагам нова тема я ми кажете кое точно е упражнениято за перки
ами гребане с дъмбел мисля че,но перките си влизат в гръб а не са отделно както тоя е написал