14.04.06
19:50
Какво мислите за течните БЦАА на AMINOSTAR ,дали са качествени,някой пробвал ли ги е?
14.04.06
23:13
еиииииии 45 човека са видяли темата и нито един отговор!Кофтииии,кажете нещо за течните БЦАА ако не на посочената фирма то накоято ще да е,дали са добър избо?!
14.04.06
23:34
[quote author=“energymax”]еиииииии 45 човека са видяли темата и нито един отговор!Кофтииии,кажете нещо за течните БЦАА ако не на посочената фирма то накоято ще да е,дали са добър избо?!
хехе течните са много добър избор ама съм останал с впечатлението, че доста скъпо излизат. Ама ако имаш пари зимай - а тази фирма не съм я чувал иначе.
14.04.06
23:41
[quote author=“Sportex”][quote author=“energymax”]еиииииии 45 човека са видяли темата и нито един отговор!Кофтииии,кажете нещо за течните БЦАА ако не на посочената фирма то накоято ще да е,дали са добър избо?!
хехе течните са много добър избор ама съм останал с впечатлението, че доста скъпо излизат. Ама ако имаш пари зимай - а тази фирма не съм я чувал иначе.
да си призная това го изкопирах,видях някакъв здравеняк който си говореше с Г.Георгиев на пиротска за някакво състзание и си взе тези БЦАА,и аз също реших да взема :lol:
15.04.06
00:24
[quote author=“energymax”][quote author=“Sportex”][quote author=“energymax”]еиииииии 45 човека са видяли темата и нито един отговор!Кофтииии,кажете нещо за течните БЦАА ако не на посочената фирма то накоято ще да е,дали са добър избо?!
да си призная това го изкопирах,видях някакъв здравеняк който си говореше с Г.Георгиев на пиротска за някакво състзание и си взе тези БЦАА,и аз също реших да взема :lol:
Еми течните както ти е известно най-бързо се усвояват което е мн хубаво>те затва са и най-скъпи след тва са тея Софтгелс вътре с желатин и полутечна формула и после таблетки и капсули