пупицата.

TH

14.04.06
22:14

Значи от седмица съм на разделно хранене ,нещо като НВД - без хляб,сладко,газирано и т.н
Тичам - Понеделник,Вторник,Четвъртак и Петък.Почивам Сряда.
Истината е ,че имам сланинки върху шкембето и то не малко ,а около 1-1,5 см.Това не е проблем ,защото се надявам да ги сваля ,но днес забелязах ,че корема ми е издут.
Като се отпусна тои става като топчица ,а като се стегна се прибира и оформят съвсем леко незабележимо очертанията на плочките.
Как да прибера корема?Все едно е разщирен ,а упражнение за това - аз незнам.

Можеби има такива теми и мисля ,че дори съм чел ,но сега немога да намеря - надявам се да ми помогнете  :?

14.04.06
22:42

Имаше преди около 1 година доста пълна тема в раздел упражнения.Напиши “вакуумки” в търсене и ще ти излезнат темите,но точно тази май я няма.

TH

14.04.06
23:06

Да ,благодаря.
Но тези вакуумки ми изглеждат доста лесни за изпълнение - дали наистина има ефект?
И след колко време е той - за 2 месеца ,с кардио,вакуумки,НВД и фитнес ще мога ли да прибера корема - грубо казано.

14.04.06
23:40

Ами очаква се,че ще постигнеш видим ефект.Аз се бях навил миналата година,но все забравях,пък и е доста некомфортно за стомаха.То си има някои особености,трябва да задържаш докато около 4-5 минути или докато ти свърши въздуха,аз не съм много наясно,ако искаш си пусни тема и питай,понеже старата и без това я няма.

15.04.06
00:42

Какво са вакуумки ?

15.04.06
00:58

Азм пич,виж указанията ми по-горе и прочети
http://www.bodybuilding.com/fun/2002/stomachvac.wmv

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1