Срок на годност ?!?

15.04.06
20:11

Креатинат има ли срок на годност ? и ако да кажете защото някой ще кажат то си пише на опаковката но аз сам си купил наливен !
Благодаря предварително !

SP

15.04.06
21:01

Да има срок на годност. А щом е насипен вече ти си знаеш да си питал...

15.04.06
22:15

хах ако е насипен кофти...не се знае кога и къде е престоявал....а дори и да си питал едвали че ти дадат искрен отговор

15.04.06
22:29

аз сам роднина сас човека и не вярвам да ме е излаган но не сам го питал за годност... незнам марката каква е но знам че е изрелски 11 лева 100 грама...

16.04.06
18:01

[quote author=“makarona”]аз сам роднина сас човека и не вярвам да ме е излаган но не сам го питал за годност... незнам марката каква е но знам че е изрелски 11 лева 100 грама...

малко офф: ми да ти кажа мисля че си се преакрал малко шото  Optimum Nutrition - 300 гр. - 36 лева  както и на УН е по евтин

16.04.06
18:37

малко офф: ми да ти кажа мисля че си се преакрал малко шото  Optimum Nutrition - 300 гр. - 36 лева  както и на УН е по евтин

прав си можеше за тези пари да си взема марков креатин но... кои се е интересувал ?!? Вече ще знам мерси на всички много  :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1